Aiseesoft Video Converter Ultimate 6.3.6

Aiseesoft Video Converter Ultimate video fanları için en iyi yardımcıdır

Aiseesoft Video Converter Ultimate 6.3.6

MP4, WMV, AVI, MKV, MOV, MTS, M2TS, MXF, FLV, MPEG, MP3, AAC, FLAC, AIFF, WAV, WMA vb. gibi video/ses dosyalarının dönüştürülmesine yardım eder. Ayrıca DVD leri video dosyalarına çevirebilirsiniz. Ticari ve ev yapımı DVD olması farketmez. Eğer 3D seviyorsanız bu özelliği de seçebilirsiniz.

Anaglyph (Kırmızı/mavi), Yan yana (Tam), Yan yana (yarım genişlik), Üstlü altlı (Tam), Üstlü altlı (Yarım Yükseklik) gibi 3D efektleri ile DVD ve videonuzu 3Dye çevirebilirsiniz. iPad, iPhone, iPod, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 2, Kindle FireIt gibi ve daha birçok popüler mobil cihazlar için DVD/video dan direkt dönüştürme de yapabilmektedir.

Özellikler:

  • MP4, WMV, AVI, MKV, MOV, FLV vb. formatlarda DVD/video dönüştürür.
  • Anaglyph (Kırmızı/mavi), Yan yana (Tam), Yan yana (yarım genişlik), Üstlü altlı (Tam), Üstlü altlı (Yarım Yükseklik) gibi 3D efektleri ile DVD ve videonuzu 3Dye çevirebilirsiniz
  • iPad, iPhone, iPod, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 2, Kindle Fire gibi mobil cihazlar için DVD/video dan direkt dönüştürme yapar.
  • Çıktı video efektleri: kesme, kırpma, etiketleme ve anlık görüntü alma.

İlave imkan:
GOTD kullanıcılarına özel Aiseesoft 50% indirim kodu: AISERNV (sadece önerilen programlar için).

Aiseesoft Video Converter Ultimate 6.3.6
Yayıncı Aiseesoft Studio
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8
Fiyatı 45 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 35.1 MB
Aiseesoft Video Converter Ultimate 6.3.6 Aiseesoft Video Converter Ultimate 6.3.6 Aiseesoft Video Converter Ultimate video fanları için en iyi yardımcıdır
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları