Process Lasso Pro 6.7

Process Lasso sadece bir görev yöneticisi değildir

Process Lasso Pro 6.7

Process Lasso sadece bir görev yöneticisi değildir. Sistem otomasyon ve işlem öncelik optimizasyon gerecidir. Öncelik, benzeşme, çekirdek optimizasyonları, otmatikleştirilmiş güç profili ve kurallar... ; Adını siz koyun ve Process Lasso sizin için gerçekleştirsin.

Process Lasso'nun en önemli özelliği ProBalance (Process Balance) adı verilen eşsiz işlem optimizasyon teknolojisidir. Bu özellik öncelik optimizasyonu ve/veya CPU benzeşmesi ayarları sırasında PC'nizin stabilitesini ve cevap verme yeteneğini geliştirmesine yardımcı olmaktadır. Windows, tasarım olarak programları gücü yeterli olsun olmasın CPU'nuzu tekelinde tutmalarını sağlamaktadır. Bu da kilitlenmelere, küçük gecikmelere klavye ve fare cevap gecikmelerine sebebiyet vermektedir. ProBalance zekası ile yürütülen programların öncelikleri, CPU eşlemeleri sağlanarak PC'nizin cevap vermesi kötü yönde etkilenmemektedir. ProBalance, büyük yüklenmeler esnasında seçili bazı altta çalışan programların önceliklerini düşürerek çalışmaktadır. Bu, CPU Eater demomuzda görebileceğiniz gibi, kanıtlanmış bir çözüm niteliğindedir.

ProBalance ile ilgili anlatılanlara inanmazsanız, konseptin grafik kanıtına bir göz atabilirsiniz. Bu sadece normal öncelikte çalışan 'CPU Eater' dır. Herhangi bir programcı bunu her dilde tekrar yaratabilir. ProBalance'lı ve ProBalance'sız arasındaki fark inanılmazdır.

ProBalance'a ilave olarak kullanıcılar için PC'lerinin işlemlerini kontrol etmede sayısız özellik bulunur. Her işlem başladığında çok fazla sayıda ayar yapılabilir ve sayısız operasyon performe edilir. Çekirdek optimizasyonu teknolojisi ile bir işlemin hangi çekirdekte yürütüleceği seçilebilir ve CPU önceliği sınıfı ve I/O önceliği sınıfı belirlenebilir. Ayrıca belirtilen işlemler yürütülmesi engellenebilir ve çeşitli işlem kuralları konulabilir. Bu kurallar diğerleri gibi belli bir CPU veya hafıza kullanımı eşiğine gelindiğinde otomatik olarak yeniden başlatılması veya sona erdirilmesi şeklinde de olabilir.

Eğer x64 işletim sistemine sahipseniz, lütfen yükleme malzemesini buradan indiriniz (dosya boyutu: 11.5 MB).

Process Lasso Pro 6.7
Yayıncı Bitsum Technologies
Sistem Gereksinimleri Windows XP, 2003, 2008, Vista, 7, 8, and 2012
Fiyatı 14.95 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 11.4 MB
Process Lasso Pro 6.7 Process Lasso Pro 6.7 Process Lasso sadece bir görev yöneticisi değildir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları