1 TB'lık PS4, 15 Temmuz'da piyasaya sunulacak

PlayStation 4 Ultimate Player Edition ile daha da iyi oyun deneyimi.

1 TB'lık yeni PS4 geliyor

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), 1 TB'lik PlayStation®4 Ultimate Player Edition sisteminin Türkiye'de de 15 Temmuz tarihinde piyasaya çıkarılacağını duyurdu. PS4™, mevcut modelin iki katı sabit disk sürücü alanı ile daha da iyileştirilen bir oyun deneyimi sunuyor.

PlayStation®4 Ultimate Player Edition, uzmanlaşacağınız en iyi özel oyunları indirmek için muazzam alana sahip. PS4'ün sunduğu oyun yelpazesi, tümü de yakında piyasaya çıkacak olan Until Dawn™, Batman: Arkham Knight™, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny ve God of War™III: Remastered gibi büyük bir heyecan ile beklenen en gelişmiş oyunlar ile 2015'te de genişlemeye devam ediyor.

Oyun severler, PlayStation®Store (PS Store) üzerinden en sevdikleri yeni oyunları doğrudan sistemlerine indirme imkânlarının iki katına çıkmasından da yararlanabiliyorlar. PS Store ile herkes ön sipariş vererek, piyasaya çıkar çıkmaz en önemli oyunlara sahip olabilecek; otomatik indirme özelliği, önceden sipariş edilen oyunların piyasaya sürüldükleri anda PS4'ünüze otomatik olarak indirilmesini sağlıyor. PlayStation®4 Ultimate Player Edition, mevcut olan en iyi oyunları anında indirmek için daha da fazla alan sunuyor. Ayrıca, artan depolama da oyun severlerin oyunları indirmek için yeni sistemde azami alan ile PlayStation®Plus Hızlı Oyun Koleksiyonu™'ndan tam olarak faydalanmasına da imkân veriyor.

PS4, dünya çapında 20,2 milyon adetlik satış rakamı ile*, PlayStation® donanım tarihinin en hızlı ve en güçlü büyümesini sergilemeye devam ediyor. PlayStation®4 Ultimate Player Edition, istisnai bir oyun ve eğlence deneyimi yaşatmak ve en güçlü sistem üzerinde en iyi oyunları oynanmasını sağlamak için en uygun koşulları sunuyor.

PlayStation®4 Ultimate Player Edition, Türkiye'de 15 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları