128 GB'lık Android cepler geliyor!

Bir türlü 64 GB'ın üzerine çıkamayan Android telefonlar, yakında bu sınırı aşabilir!

128 GB'lık Android'ler yolda!

Akıllı telefonlarda artan veri miktarıyla doğru orantılı olarak dahili hafızalar genişlerken elbette bunun yanında microSD kart hafızaları da unutulmuyor. Özellikle amiral gemisi ceplerde geniş dahili depolama alanı seçenekleri görürken, onun yanında geniş microSD kart desteği de sunuluyor. Peki, MWC 2015'te bu anlamda neler bekleyebiliriz?

Dahili depolama alanlarının yanı sıra genişleyen microSD kart seçenekleri ve öte yandan telefonlara verilen bulut depolama alanı desteğiyle beraber depolama konusunda son kullanıcıya pek çok seçenek sunuluyor. Önümüzdeki MWC 2015 fuarında da bu anlamda tanıtılacak yeni amiral gemisi ceplerden oldukça umutluyuz. Her ne kadar Samsung Galaxy S6, HTC One M9, Sony Xperia Z4 ve LG G4 gibi bombaların 32 ve 64 GB'lık dahili hafıza seçeneklerine sahip olacakları yönünde notlar olsa da, bunun yanında bazı kaynaklar bu ceplerin 128 GB'lık dahili hafıza seçeneği sunacaklarına ilişkin sızıntılar da yayınlıyor. Buna bir de ek olarak gelecek 256 GB'lık microSD kart desteğini ilave edersek, totalde 350 GB'ın üzerinde depolama alanına erişmek mümkün olacak.

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz CES 2015 fuarında da Saygus V2 isimli bir cep 64 GB'lık dahili depolama alanının yanı sıra çift 128 GB'lık microSD kart slotuyla 320 GB'lık total hafıza sunuyordu. Bunun farklı örneklerini MWC 2015'te de göreceğimizi düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları