1Password ile şifrelere Apple Watch çözümü!

Apple Watch için hazırlanan bu uygulama, başı şifrelerle belada olanların çok hoşuna gidecek!

Şifrelere Watch çözümü!

Dolap kilidinize yaklaştığınızda, sadece bileğinize bakıp kilit şifrenizi öğrenmeniz güzel olmaz mıydı? Özellikle her gün karşılaştığımız pek çok şifre düşünülürse, bu durumun güzelliği kuşkusuz artıyor.

Popüler şifre yöneticisi uygulaması 1Password, Apple Watch desteği ekleyerek bu yoldaki ilk adımı atmış durumda. Ancak bu sistemin tam olarak gösterildiği gibi çalışıp çalışmayacağı belli değil. Çok sayıda farklı şifreye sahip olan kişiler için karşılaşılacak en büyük problem ise, saatlerin küçük ekranında şifreler arası gezinmek olacaktır.

Ancak karşımıza çıkan çizimlerden anladığımız kadarıyla, uygulamanın bu sorunu kaldırmak için de bir çözümü var: Bir şifre ile karşılaşıldığında hangi şifrenin istenildiğini kaydedip, aynı yere bir kez daha gelindiğinde şifreyi size otomatik olarak sunmak...

Saatin çalınması durumunda tüm şifrelerin başkasının eline geçmesinin engellenmesi için de bir önlem düşünüldüğüne eminiz. Ancak tüm bunları kesin olarak öğrenmemiz için, daha fazla detayın açıklanmasını beklemek zorundayız.

Okuyucu Yorumları