2 değil, 4 yeni iPhone mu geliyor?

Hepimiz iki farklı iPhone 6 modeli bekliyoruz ama son haberlere göre bu sayı, 4 de olabilir!

2 değil, 4 yeni iPhone!

Şu ana kadar gelen bilgiler ışığında Apple'ın iki farklı iPhone 6 sürümünü piyasaya sunacağını biliyoruz. Bunlardan biri 4.7 inç ekrana, bir diğer ise 5.5 inç ekrana sahip olacak. Fakat ortaya çıkan yeni haber, bir kez daha kafaları karıştırmaya yetti. Görünüşe göre iPhone 6, en az dört farklı modelde olacak.

XtremeGuard adında bir cep telefonu aksesuarları üreticisinin internet sitesinde yer verdiği ürünler, iPhone 6'nın en az dört farklı modelde piyasaya çıkacağını gösteriyor. Bildiğimiz 4.7 inç ve 5.5 inç boyutlu iPhone 6'ların yanı sıra yine 4.7 ve 5.5 inç ekran boyutuna sahip iPhone 6c isimli iki modele daha yer veren XtremeGuard, böylece akla şu soruyu getiriyor: "Acaba Apple, 'C' serisini sürdürecek mi?"

iPhone 5S'in yanı sıra "daha ucuz sürüm" olarak nitelendirilen iPhone 5c adında bir cep daha sunan Apple, bunu iPhone 6 ile devam ettirecek mi bilinmez. Ama olur da karşımıza iPhone 6c adında iki farklı cep daha çıkarsa, XtremeGuard şimdiden koruma kılıf aksesuarlarını satışa sunmuş durumda.

Okuyucu Yorumları