20 bin TL'lik televizyonları yanlışlıkla devirdi!

Hepimizin başına gelebilir: Mağazada masumca dolaşan bu adam, değeri 20 bin TL'yi bulan televizyonları iskambil kağıdı gibi böyle devirdi!

20 bin TL'lik kaza!

Hemen "sakarlık" demeyin, çünkü hepimizin başına gelebilir. İngiltere'de elektronik mağazasında dolaşan bir müşteri, büyük ekranlı televizyonları incelerken ortalığı bir anda yıktı ve geçirdi.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde genç adamın, çiftler halinde duran dört televizyonun arasına girip eğildiği ve cihazlardan birine yakından baktığı görünüyor. Bu sırada adam, televizyona çarpıyor olsa gerek (bize nefes gücüyle yıkılıyor gibi göründü), arka arkaya duran iki TV'yi birden deviriyor. Ancak olay burada bitmiyor, adam telaşla ayağa kalkarken arkasındaki televizyonları da yerle bir ediyor.

Yaşananların ardından adam, ellerini gol kaçıran futbolcuları andıran biçimde kafasına götürürken, benzer bir hareketi müdürüne bu olayı nasıl açıklayacağını düşünen mağaza çalışanı da yapıyor. Daha arkada görünen bir kişi ise kafasını çevirip, yaşananlara şöyle bir baksa da, pek oralı olmuyor ve mağaza keşfini sürdürüyor.

İngiltere'deki mağaza zinciri HBH Woolacotts'un yayınladığı, YouTube üzerinde 2,5 milyon izlenmeyi geçen bu videonun sahte olduğunu iddia edenler var, ancak sahte olsa bile bizi eğlendirmeyi başardığını inkar edemiyoruz. Dahası HBH Woolacotts da yaşananları eğlenceli bulmuş görünüyor. Firma, Facebook sayfasında "bu video gösteriyor ki, internetten alışveriş yapmak daha iyidir" diyen bir kişinin gönderisine şu cevabı verdi: "Bizim web sitemizden olduğu sürece, elbette."

Devrilen ve hasar gören TV'lerin maliyetinin 5.000 sterlin (yaklaşık 19.000 TL) olduğu söyleniyor. TV'leri deviren adamın mağazaya bir ödemede bulunup bulunmayacağı bilinmiyor; ancak TV'lerin domino taşları gibi devrilecek biçimde yerleştirildiğini düşünen sanırız yalnız biz değiliz.

Okuyucu Yorumları