2015'in Moto G'sinden görüntüler sızdı!

"Uygun fiyatlı iyi telefon" dendiğinde akla gelen ilk modellerden biri oydu, şimdi ikincisi geliyor!

Yeni model de sızdı!

Yılın ikinci yarısının kapısını araladığımıza göre yeni telefonların akınına uğramayı bekleyebiliriz. Yakında gelecek telefonlar arasında olan üçüncü nesil Moto G hakkında şimdiye kadar çok şey duymadık, ancak yeni sızan kareler onun nasıl görüneceği hakkında açık ipuçları veriyor.

XT1543 model numaralı cihaz, ortalama bir Motorola telefon görüntüsünde. Telefonun arka kapağının dokusu, onu diğerlerinden ayırırken, kameranın altındaki metal görünümlü bölüm, Motorola'nın önceki telefonlarında görmediğimiz bir şey. LG'nin arka tarafa yerleştirdiği düğmeleri andırsa da, Moto G'deki bu kısmın tek amacı estetik gibi görünüyor.

2015'in Moto G'sinden görüntüler sızdı!

Moto G'nin sahip olduğu iddia edilen özellikler arasında Android 5.1.1 işletim sistemi, 5 inç ekran, Snapdragon 410 işlemci, 1GB RAM, 8GB dahili depolama, microSD kart slotu, LTE, 8MP ön ve 5MP arka kamera var. Bu özelliklerden Moto G'nin alt seviyeye yakın bir cihaz olacağını rahatça anlayabiliyoruz. Bir önceki Moto G'ye kıyasla yapılan geliştirmeler ise muhtemelen kamera ve işlemci alanında.

2015'in Moto G'sinden görüntüler sızdı!

Elbette resmi tanıtım gerçekleşene kadar bu tür sızıntılara dikkatle yaklaşmakta fayda var. Motorola'nın bu sene için bizlere nasıl bir Moto G, Moto X (ve Moto E) hazırladığını görmek için merakla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları