2017'nin iPhone'u böyle olabilir!

Apple'ın 2017'de tanıtacağı "çok farklı iPhone" hakkında yeni iddialar var!

2017'nin iPhone'u böyle olabilir!

Önümüzdeki ay tanıtılmasını beklediğimiz standart iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın ardından Apple'ın 2017'de alışmadığımız derecede farklı bir iPhone tanıtacağına dair dedikodular gelmeye devam ediyor. Son dedikodulara göre bu telefon, cam gövdeye sahip olabilir ve şık, kavisli bir tasarımla gelebilir.

Apple'ın 2017'deki iPhone'uyla her zamanki gibi en yakın rakibi Samsung'u geride bırakmak isteyeceğini biliyoruz, ancak Nikkei'nin raporu alıştığımız şeylerin değişmeyeceğini, Apple'ın OLED ekranı Samsung'tan tedarik edeceğini söylüyor. Galaxy Note 7 ve Galaxy S7 Edge'in kavisli ekranının başarısını ve satışlara olumlu etkisini düşündüğümüzde burada aslında şaşırılacak bir durum yok. Bazı Apple tutkunları inanmak istemese de, Samsung'un işlemciden RAM'e birçok iPhone parçasını geçmişte de Apple'a sağladığı biliniyor.

Nikkei'ye göre bazı dedikoduların bu sene çıkacağını ileri sürdüğü iPhone 7 Pro adlı telefon ise gerçeğe dönüşmeyecek. 5,5 inç'lik bu telefon, Apple'ın onuncu yıldönümü için kavisli ve cam gövdeli bir telefon olarak 2017'de karşımıza çıkacak.

Okuyucu Yorumları