2018'in En İyi 8 Oyun Telefonu!

Yeni telefon almaktaki ilk amacınız en iyi oyun deneyimini elde etmekse, işte bu alanda 2018'in en iyileri...

En iyi 8 oyun telefonu!

Fortnite ve PUBG Mobile gibi popüler oyunların telefonlara gelmesiyle birlikte telefon oyunlarının yükselişinin sürdüğü bir senedeyiz. 2018'de telefonda oyun oynamak isteyenlerin ise birden fazla seçeneği var.

En iyi oyun telefonları elbette sadece oyunları en iyi biçimde oynamanızı sağlamakla kalmıyor. Bu telefonların görüntü kaliteleri ve performansı da sizi birkaç sene memnun edecek kadar iyi. Aşağıdaki telefonların 2020'deki oyunları da büyük oranda rahatça çalıştıracağını söyleyebiliriz.

1. iPhone X

1. iPhone X

Mac'ler oyunlarda öne çıkmasalar da iPhone için durum farklı. Bunun bir nedeni, geliştiricilerin App Store'u sevmesi. Fortnite örneğinde olduğu gibi en iyi oyunların çoğu, öncelikle App Store'da beliriyor. Bu yeni oyunları oynamanın en iyi yolu ise, onları iPhone X'te oynamak.

2. iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus'ın Full HD ekranı, iPhone X'in biraz gerisinde. Yine de telefonda elde edeceğiniz oyun deneyimi müthiş. 5,5 inç'lik ekran müthiş görüntüler sunarken Apple'ın A11 Bionic işlemcisi ve grafikleri sizi büyüleyen bir deneyimle baş başa bırakıyor.

3. Galaxy S9 ve S9 Plus

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı birbirinden ayıramadık çünkü ikisi de neredeyse aynı müthiş oyun deneyimini sunuyor. Tek küçük fark, ekran boyutunda.

Güçlü işlemcileri, 1440 X 2960 çözünürlüklü 5,8 inç ve 6,2 inç'lik Super AMOLED ekranlarıyla baş döndüren bir oyun deneyimine hazır olun. Samsung'un Game Tools'u, oyunlardan ekran görüntüsü almayı ve video kaydetmeyi de kolaylaştırıyor.

4. Sony Xperia XZ2

4. Sony Xperia XZ2

5.7 inç'lik 1080 x 2160 HDR ekran ve Snapdragon 845 işlemciyle gelen cihaz, rakiplerinin çoğunun önünde. Xperia XZ2 sadece müthiş oyun grafikleri sunmakla kalmıyor, çift ön hoparlörleriyle kaliteli bir stereo deneyim de sunuyor. 3.180mAh'lik pil ise oyunlar için iyi bir pil ömrü sunuyor. microSD ile 400GB genişleyebilme potansiyeli de oyun kitaplığınız için önemli olabilir.

5. Razer Phone

5. Razer Phone

Oyunlar için geliştirilmiş bir telefon olan Razer Phone, Snapdragon 835 işlemcisiyle yüksek performans sağlıyor (Snapdragon 845'i kullanmasa da). 5,7 inç'lik QHD ekran ve 120Hz tazeleme oranı, akıcı grafikler sunarken 4.000mAh'lik bil, kesintisiz oyun anlamına geliyor. Telefonun hoparlörleri de bir telefonda rastlayacağınız hoparlörlerin en iyilerinden.

6. Google Pixel 2 XL

Google'ın en büyük ve en iyi akıllı telefonu Pixel 2 XL, aynı zamanda çok iyi bir oyun telefonu. 6 inç'lik ekranıyla geniş ekranda oyun oynamanın keyfini yaşatan telefonun 1440 x 2880 pOLED ekranı, çok yüksek kontrast ve keskin görüntüler sunuyor. Pixel 2 XL, listemizdeki çoğu telefon gibi Snapdragon 835 ile çalışıyor - bu, mobil oyunlar için akıcı bir performans anlamına geliyor. Pixel 2 XL, Daydream View başlığı ile size sanal gerçeklik içeriği de gösterebiliyor.

7. LG V30

7. LG V30

6 inç'lik 1440 x 2880 OLED ekran, Pixel 2 XL'nin ekranına oldukça benziyor ve görüntü kalitesiyle müthiş bir oyun deneyimi sunuyor. Telefon, sanal gerçekliğe dalmak isteyenler için Daydream'i de destekliyor. LG V30 müthiş bir telefon ancak yerini çok yakında LG G7 ThinQ'e veya LG V35 ThinQ'e bırakabilir.

8. Asus Zenfone 4 Pro

8. Asus Zenfone 4 Pro

Asus Zenfone 4 Pro'nun 5,5 inç'lik ekranı Full HD olsa da, AMOLED teknolojisine sahip ve en üst düzeyde görüntü kalitesi sunuyor. Snapdragon 835 yonga setiyle çalışan cihaz, Full HD'de çok iyi bir performans sunuyor. Düşük çözünürlükler işlemciyi daha az yorduğu için akıcı, takılmalardan bir oyun deneyimi bekleyebilirsiniz. 3.600mAh pil, 5,5 inç'lik ekran boyutuyla yan yana geldiğindeyse ortaya uzun bir pil ömrü çıkıyor.

Okuyucu Yorumları