25'inci yıl dönümünü kutluyor!

Dünyanın önde gelen ağ teknolojileri şirketlerinden biri olan ZyXEL 25 kuruluş yıl dönümünü kutluyor

25'inci yaşını kutladı!

1989 yılında, Dr. Shun-I Chu tarafından kurulan ZyXEL, kısa süre içerisinde dünyanın lider ağ ve genişbant teknolojileri şirketi haline geldi. Kuruluşunun 25. Yılını kutlayan ZyXEL, bu süre zarfında geliştirdiği yeni teknolojiler ile büyürken, her yıl sektörün en değerli iş ortakları, yayınları ve organizasyonları tarafından sayısız kere ödüllendirildi.

25. yıl kutlamasında konuşan ZyXEL başkanı Gordon Yang şöyle dedi, "25 yıllık geçmişimize baktığımızda inanıyorum ki başarıda ki en büyük anahtar inovasyona olan inancımız olmuştur. Bunun haricinde sürekliliğimiz ve güvenilirliğimiz ZyXEL başarısının altındaki en önemli etkenlerdir. ZyXEL her zaman en iyi ekiplerle birlikte çalıştı ve şu anda da birbirine güvenen ve ortak amaca odaklanmış harika bir ekibimiz var. Her zaman müşterilerimizi ilk sırada tuttuk. Bir teknoloji şirketi vizyonuyla başlayan yolculuğumuz bir marka firmasına doğru gitmektedir. Ve kesinlikle eminim ki bu ekibimiz ile başarıya ulaşacağız."

ZyXEL'in günümüzde tüm sektör ve iş ortakları tarafından güvenilir ve yenilikçi yaklaşımları ile bilindiğini belirten ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan şöyle dedi: "1989 yılında kurulan ZyXEL bu yıl 25. yılını kutluyor. İlk modemin üretildiği 1991 yılından bu yana her zaman yenilikçi ve pazarın önünü açan ürünler geliştirmeye, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en yenilikçi teknolojileri, güvenilir ve yüksek kalite ürünler ile birleştirip ulaştırdık. 2007 yılından bu yana Türkiye'de kendi ofisi ile faaliyetlerini sürdüren ZyXEL, genişbant teknolojilerinin en yenilikçi ve güvenilir markası olarak her geçen sene pazar payını artırarak büyümeye devam etmektedir. Nihai tüketiciden, iş dünyası ve telekom sektöründeki kurumlara kadar farklı segmentte müşterilerimizi daima en yüksek kalitede ürünler ve hizmetler ile buluşturduk. 7. yılımızda da müşteri odaklı özel danışmanlık çözümlerimiz ile büyüme hedeflerimizi iki katına çıkardık. ZyXEL'in küresel büyümesinde elde ettiği deneyimleri, teknolojik avantajı ve yenilikçi ürünleri Türkiye'de kurumların hizmetine sunuyoruz. Onların iş potansiyellerini geliştirebilecekleri, maksimum verimlilikte çalışabilecekleri geleceğe hazır altyapı imkanı yaratmaya ve iş alanlarında rekabetçi olmalarına katkı sağlayan fırsatlar oluşturmaya devam edeceğiz."

Okuyucu Yorumları