299 dolarlık Galaxy S5 klonu satışta!

Galaxy S5 satışa sunulmadan, 299 dolarlık birebir kopyası piyasaya çıktı bile. Üstelik fiyatı...

Görünüşü Galaxy S5, içi...

Galaxy S5'in çıkmasını ve Türkiye'ye gelmesini beklemek istemiyorsanız, tıpkı ona benzeyen bir seçeneğiniz var. Kopya cepleriyle ünlü Goophone, Samsung'un son amiral gemisi cebi gibi görünen Goophone S5'i satışa sundu bile.

Dışardan baktığınızda Galaxy S5 ile neredeyse aynı görünen telefon, 5.1 inç yerine 5 inç'lik bir ekrana sahip. Teknik özellikleri ise en azından kağıt üzerinde hiç de fena değil. 1.920x1.080 ekran çözünürlüğüne sahip telefon, dört çekirdekli 2GHz MediaTek işlemciyle geliyor. Bununla birlikte 802.11ac Wi-Fi yerine sadece Wi-Fi b/g/n standartlarını destekliyor ve kamerası, 16MP yerine 13MP. LTE desteği ise yok, sadece 3G destekliyor. Android 4.2'yle çalışan telefonun depolama alanı 32GB. Renk seçenekleri ise yine Galaxy S5'e benziyor. Cihazın siyah, beyaz, altın ve mavi renk modelleri bulunuyor.

Telefonun S5'te olduğu gibi bir kalp ritmi sensörü ve parmak izi tarayıcısına sahip olduğuna dair herhangi bir ipucu yok. Cihazın fiyatı ise sadece 299.99 dolar.

Çinli firma, daha önce de iPhone 5S'i kopyalayan ve muhtemelen Apple'ı çileden çıkardan Goophone i5S ile gündeme gelmişti.

Okuyucu Yorumları