2K'dan Kobe Bryant'a özel NBA2K17 geliyor!

Kariyerinin son maçını 60 sayı atarak tamamlayan Kobe Bryant'tan müthiş bir sürpriz daha!

Efsane için efsane sürüm!

2K Sports tarafından yapılan açıklama ile, Lakers süper yıldızı ve 18 kez All-Star olmayı başaran efsane Kobe Bryant'ın, "Legend Edition" adlı özel bir NBA 2K17 sürümünün kapağını süsleyeceği duyuruldu. Bu özel sürüm, Kobe temalı pek çok dijital ve fiziksel içeriğe sahip olacak.

Bryant, yaptığı açıklamada, 2K ile NBA 2K17 Legend Edition için ortaklık yapmaktan onur duyduğunu söyledi; NBA sahalarını henüz terk etmesine rağmen, hayranları tarafından bir "Laker" olarak tanınmaya devam edileceğini bilmekten mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Fiyatı 80 dolar olarak belirlenen Legend Edition'ın içerisinde şunların bulunacağı açıklandı:

Fiziksel içerik:

- Sınırlı sürüm Kobe posteri;

- İki adet Kobe Panini kartı;

- Black Mamba oyun kolu kaplaması.

Dijital içerik:

- 30.000 sanal para (Virtual Currency);

- MyTEAM Bundle + (garantili Kobe sınırlı kartı içeren üç adet paket);

- Nike Kobe 11 emeklilik ayakkabıları;

- Kobe #8 Mitchell ve Ness formaları;

- Kobe kapüşonu.

Legend Edition, dijital ve fiziksel formatlarda sunulacak ancak dijital satın alım yapanlar, sadece dijital içeriklere ulaşabilecek.

NBA 2K17'nin standart sürümünün kapak yıldızı ise, NBA 2K16 Road to the Finals profesyonel oyun turnuvasında, Haziran ayında açıklanacak. Oyun, Eylül ayında PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için satışa sunulacak.

Bu sürüm ile beraber Kobe, bir NBA 2K oyunun kapağında ikinci kez kendisini göstermiş olacak. Kobe aynı zamanda NBA 2K10'un da kapağını süsleyen isim olmuştu.

Lakers'ın bu yıl playoff'larda bulunmaması sebebi ile Utah Jazz'e karşı oynanan maç, Kobe'nin 20 sezon ardından NBA'deki son maçı oldu. Efsane isim, maçı 60 sayı ile tamamlayarak; "veda böyle olur" dedirtti...

Okuyucu Yorumları