35x optik zoom'lu Samsung, Türkiye'de!

Samsung'un yüksek zoom değerine sahip, şık tasarımlı yeni fotoğraf makinesi, Türkiye'de satışta!

35x zoom'lu Samsung, satışta!

Samsung, yüksek zoom değerine sahip WB ailesinin yeni üyesi WB1100F'in Türkiye pazarındaki yerini aldığını duyurdu. Bu şık ve güçlü performansa sahip fotoğraf makinesi, 35x değerindeki optik zoom özelliği ve 25 mm'lik geniş açı lensiyle, en güzel anları en kaliteli biçimde kaydedip paylaşmanız için tasarlandı. Samsung'un bağlantı özellikleri ile de iddialı gelen yeni fotoğraf makinesi, hem fotoğraflarda yarattığı göz alıcı derinlik hem de geniş açı lensiyle, en güzel anları iyi şekilde detaylandırıyor.

WB serisinin yeni üyesi aynı zamanda farklı zoom değerleri arasında hızlı ve kolay geçiş yapılmasını sağlayan hız kontrol özelliğine de sahip. Hız kontrol butonu ile yönetilen bu özellik sayesinde, hareketli nesnelerin net ve kusursuz şekilde görüntülenmesi sağlanıyor. Hız kontrol butonu, hem zoom yeteneğinin hem de en özel anları en geniş çerçevede görüntüleyebileceğiniz Panoramik Mod'un etkinleştirilmesi için kullanılabiliyor.

Akıllı paylaşım, iyi sonuçlar

İleri teknoloji NFC ve Wi-Fi bağlantı özellikleriyle, fotoğraf paylaşmak artık hiç olmadığı kadar kolay. "Tag&Go" özelliği, sadece iki cihazın birbirine dokunuşuyla, WB1100F ve akıllı telefonların eşleştirilmesini sağlıyor.

Cihazın "Remote Viewfinder" özelliği ise kullanıcıların eşleştirilmiş akıllı telefonu kullanarak WB1100F'e kumanda edebilmelerini sağlıyor. Mobile Link özelliğini kullanarak akıllı telefona aktarılacak dosyaları yönetmek de son derece kolay. WB1100F'nin yeni nesil bağlantı olanaklarıyla fotoğraf ve video paylaşmak artık son derece kolay ve zevkli.

Özellik tablosu

Özellik tablosu

WB1100F'de Smart Mode ve Smart Auto özellikleri standart olarak sunuluyor. Smart Mode, kişiselleştirilmiş birçok farklı görsel özelliğin seçimine olanak tanırken, Smart Auto ise çekim koşulları analizine göre otomatik olarak ayar seçimini gerçekleştiriyor.

Görüntü Sensoru

16,2 MP CCD Sensör

Lens

35x Optik Zum Lens, 25 mm Wide Angle (Geniş Açı), F 3,0(W) ~ 5,9 (T)

Görüntü Sabitleme (IS)

Çift IS: OIS (Optik Görüntü Sabitleme - Optical Image Stabilization) + DIS (Dijital Görüntü Sabitleme - Digital Image Stabilization)

Ekran

75,0mm (3 inç) HVGA LCD ekran

ISO

Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Görüntü

JPEG format 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M

Video

HD Video Kaydı (1280×720 / 30 fp), 640×480 (30 fps) 240 web

Video Çıktısı

AV

Katma Değerli Özellikler

Tag&Go (NFC/Wi-Fi): Photo Beam, Auto Share, Remote View Finder, Mobile Link

Smart Mode: Güzel Yüz, Hareket Dondurma, Gün Batımı, Manzara, Siluet, Havai Fişek, Gece, Makro, Işık İzi

Canlı Panorama

Hız Kontrol Düğmesi

Wi-Fi Bağlantısı

Photo Beam, Auto Share, Remote View Finder, Mobile Link, SNS & Cloud, E-posta, Samsung Bağlantısı, S/W Sürüm Yükseltme Bildiricisi,

PC Yazılım Paketi

i-Launcher

Depolama

SD (2 GB'a kadar garantili), SDHC (32GB'a kadar garantili),

SDXC (64GB'a kadar garantili)

Pil

SLB-10A

Boyutlar (GxYxD)

124,5 x 86,5 x 96 mm

Ağırlık

462 gr (pilsiz)

Okuyucu Yorumları