3D Basılmış Galaxy Note 8 Sızdı!

Galaxy Note 8'e ait olduğu söylenen bu 3 boyutlu baskı, Samsung'un bir sonraki phablet'ini gözler önüne seriyor!

Galaxy Note 8, 3 boyutlu baskıdan çıktı!

Samsung Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen bir 3 boyutlu baskı modeli, Çince sosyal ağ Weibo'da ortaya çıktı. Fotoğraflardan birinde telefonu Galaxy S6 Edge Plus ile yan yana görebiliyoruz. Buradan Galaxy Note 8'in 2015'in telefonundan fark edilir ölçüde daha büyük olacağı anlaşılıyor.

3D Basılmış Galaxy Note 8 Sızdı!

Önceki dedikodulara göre Galaxy Note 8, 6,3 inç'lik bir ekran paneliyle gelecekti. Bu durumda bir Galaxy S6'nın Galaxy Note 8'in yanında çok daha küçük kalacağı kesin. Prototipin arka yüzüne baktığımızda çift kameraya sahip olduğunu, lenslerin hemen altında standart LED flaşa ve kalp ritmi sensörüne yer verildiğini görüyoruz. Telefonun ön yüzünün üst tarafı, ön kamera ve iris tarayıcısı için birkaç yuva bulunduğunu gösteriyor. Tasarımın bütünü ise firmanın 18,5:9 ekran oranını ve çerçevesize yakın bir yapıyı kullanmayı sürdürdüğünü söylüyor.

Samsung, Galaxy Note 8'in 2017'nin ikinci yarısında geleceğini doğrulamıştı. Bu yüzden Galaxy Note 8 hakkında yeni sızıntılarla ve bilgilerle yakında karşılaşma olasılığımız yüksek.

Okuyucu Yorumları