4K'lı "ilk" projektör tanıtıldı

Christie dünyanın ilk 4k çözünürlükte 360 derece 3DLP projektörünü tanıttı.

4K'lı "ilk" projektör!

Christie tarafından yeni geliştirilen ve Astel Elektronik güvencesiyle 2015 Sonbahar aylarında Türkiye'de satışa sunulacak olan Christie Mirage 304K, Japonya'nın en büyük 3D ve yüksek çözünürlüklü görüntü teknolojileri fuarı olan IVR'da tanıtıldı. Gerçeğe en yakın 3D deneyimini yaşatacak olan Christie Mirage 304K, fuardaki tanıtımının ardından ön sipariş talebi fazlalığı ile dikkat çekti.

Christie Mirage 304K'da kurumsal ve görüntüleme uygulamalarını farklılaştıracak artı-değerler!

Otomotiv, lokasyon-bazlı eğlence, kamu, askeri, bioteknoloji ve enerji gibi çok çeşitli sektörlerde kullanılacak 3D uygulamalar ve gelişmiş görüntüleme çözümleri düşünülerek özel olarak tasarlanan Christie Mirage 304K; 3D teknolojisinden ve tekli ya da çoklu kanal ekran kullanımından güç alan kurumsal ve görüntüleme uygulamalarını farklılaştıracak artı-değerler yaratıyor.

30,000 lümen parlaklığa ve 3-çip DLP görüntü teknolojisine sahip olan ve Christie TruLife Elektronik platformundan aldığı güç ile 1.2 Gigapiksele varan video-işleme desteği sunan Christie Mirage 304K; DisplayPort, HDMI ve HD-SDI'ın da aralarında bulunduğu zengin arayüz seçenekleri ile benzersiz özellikler taşıyor.

Konseptten tasarıma kadar süren tüm araştırma ve prototip geliştirme aşamalarında risk ve maliyetleri minimize ediyor!

Dahili Christie Twist özelliği ile kavisli ekran veya blend edilmiş çoklu-projektör uygulamalarında kullanılabilen Christie Mirage 304K'nın üstün görüntü kalitesi, yüksek renk performansı ve renk uyumu ile ürün geliştirme sürecinde benzersiz bir görsel kesinlik sağlıyor. Bu özellik, konseptten tasarıma süren araştırma ile prototip geliştirme aşamalarındaki risk ve maliyetleri de minimize ediyor.

Christie Mirage 304K dayanıklı tasarımı ile 7/24 güvenilir bir operasyonun güvencesi olurken, stereoskopik 3D teknolojisi ile kompleks verilerin görüntülemesini ve daha paylaşımcı bir iş ortamının geliştirilmesine de önayak oluyor.

Yeni Christie Mirage 304K, profesyonel görüntü sistemlerinde sınırları zorluyor!

Christie Mirage 304K'yı Türkiye pazarına sunacak olan Astel Elektronik'in Pazarlama Direktörü Kaan Kısakol; 360 derece 3D projeksiyon, 4K çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızının aynı cihazda bir araya getirilmesinin projeksiyon teknolojilerinde devrimsel bir yeniliğe işaret ettiğini vurguladı.

Kaan Kısakol, "En ileri 3D projeksiyon ve görüntüleme çözümlerini geliştiren ve uygulayan Christie, yeni Mirage 304K ile profesyonel görüntü sistemlerinde sınırları zorlamaya devam ediyor. Christie Mirage 304K, Christie'nin patentlediği 6-cıva lambalı aydınlatma sistemine sahip ve gerçek 120Hz hızında çalışıyor. Türkiye'de de ön sipariş taleplerine açılan Christie Mirage 304K ile müşterilerimize dünyanın en unutulmaz görsel deneyimlerini yaşatacak, tam da ihtiyaçları olan çözümü sunuyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları