5.7 inç'lik ZTE Grand Memo ortaya çıktı

Cep devinin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı en önemli cep ve fazlası ortaya çıktı!

5.7 inç'lik dev ve fazlası...

Cep telefonu üreticileri, en yeni cihazlarını bu ayın sonuna doğru başlayacak Mobil Dünya Kongresi'ne hazırlıyorlar. Bu şirketlerden bir tanesi olan ZTE ise MWC'de iki önemli telefon tanıtacak.

Bunlardan bir tanesi olan Grand Memo, daha önce Hong Kong'da görünen 5.7 inç'lik, HD (1280x720) ekranlı, 13MP kameralı, Android 4.1.2 ile çalışan bir cep. Dört çekirdekli 1.7GHz Snapdragon S4 Pro işlemciye ve bir microSD slotuna sahip cihaz, 8mm'lik çok ince bir profile sahip.

MWC davetiyesinde görünen Twitter hashtag'i #ZTEMozilla ise ZTE'nin ilk Firefox OS'lu cebine işaret ediyor. Mozilla, kendi mobil işletim sistemi üzerinde çalıştığını geçen sene Temmuz ayında duyurmuştu. ZTE'li Firefox OS'lu cepler ilk kez Eylül ayında görünmüş, geçtiğimiz hafta ise Geeksphone'un Firefox OS cepleri ortaya çıkmıştı.

Bunun yanında görünüşe bakılırsa ZTE'nin Windows Phone 8'li "phablet"i Blade 8 için daha fazla beklememiz gerekecek. ZTE'nin 2013'ün ilk çeyreğinde en az bir Windows Phone'lu cep tanıtması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları