5 inç'lik Motorola X Phone söylentisi

Eğer bu iddia doğruysa, Android 5.0'lı ilk cep telefonu bakın hangi markadan gelecek...

X Phone gerçek mi?

Son zamanlarda çokça sızan 5 inç ve daha büyük ekranlı ceplerin gerçekten 2013'te bir trend haline mi geleceği, yoksa bu ceplerin üreticilerinin elinde mi kalacağı büyük merak konusu. Şimdi ise Motorola'nın Mayıs ayında Android 5.0 "Key Lime Pie" ile çalışan, 5 inç'lik bir cep tanıtacağı iddia ediliyor.

Bir süredir duymadığımız "çerçevesiz, kenardan kenara" ekran söylentisi, Motorola X Phone ile tekrar diriliyor. Telefonun Google I/O konferansında tanıtılabileceği, ancak bu cebin Nexus markasını taşımayacağı iletiliyor. Söylentilerin kaynağı DroidForums'daki bir gönderiye göre cihaz yeni bir alt-marka altında piyasaya sürülecek.

İddialara göre Motorola X Phone, Nexus ceplerdekine benzer bir arayüze sahip olacak. Söylenti, Motorola'nın Android deneyimini tamamlayan ve geliştiren, Nexus-benzeri bir arayüz üzerinde çalıştığını iddia ediyor. İşin ilginç kısmı ise sitenin cepte Samsung'un S-Beam, S-Voice gibi işlevlerine rakip yeniliklerin bulunacağını iddia etmesi.

Söylentiler gerçek olabileceği gibi, henüz destekleyici bir başka kaynak bulunmadığından tamamen bir hayal ürünü de olabilir. Bir süredir uç nokta ceplerle karşımıza çıkmayan Motorola hakkındaki söylentilerin ne kadar doğru olduğunu görmek için Google I/O konferansını beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları