5 istasyonlu LED yazıcı geliyor!

İlk beş renkli A3 LED yazıcı, IPEX 2014'te ortaya çıkıyor! İşte özellikleri ve fazlası...

5 istasyonlu yazıcı geliyor!

OKI, baskı, yayıncılık ve medya alanında dünyanın en büyük etkinliklerinden birisi olan IPEX 2014'te ilk beş renkli A3 LED yazıcısını tanıtacak.

Londra'da 24-29 Mart tarihleri arasında düzenlenen IPEX fuarını ziyaret eden katılımcılar, N1-B155'te bulunan OKI standında OKI'nin yeni baskı çözümleri ile tanışıp, bilgi alabilecekler. Türkiye'den ziyaretçileri karşılamak için fuarın birinci ve ikinci günlerinde OKI Türkiye temsilcileri de stand alanında bulunacaklar. OKI standının en ilgi çekici ürünleri, 2 yeni inovasyon ödüllü ES9541 ve C931 olacak.

ES9541, beşinci renk ile baskı yapma seçeneğine sahip ilk 5 istasyonlu A3 renkli LED yazıcısı olma özelliğini taşıyor.Beyaz ya da parlak özellikli beşinci rengin eklenmesi ile profesyonel baskı sektöründe faaliyet gösteren kullanıcılar geniş bir yelpazede çok çeşitli baskılar alabilecekler.

Dört renkli dijital LED A3 yazıcı C931 ise yüksek baskı kalitesi ve çok çeşitli özellikte ve kalınlıkta medyalara yazdırma yetenekleri ile müşteri talebine en uygun tasarımları yaratmak isteyen renk profesyonelleri ve baskı merkezleri ve tasarım ekipleri için ideal bir çözüm oluşturuyor.

Okuyucu Yorumları