Windows 7 beklenenden önce gelebilir

Microsoft Windows 7 betası ile ilgili önemli bir açıklama yaptı; final sürüm söylentileri hızlandı.

Win 7 sürpriz yapabilir!

Windows 7'nin betası, sınırların kaldırılmasıyla özgür kaldı ve dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından denendi. Farklı kesimlerden bile oldukça büyük beğeni toplayan Windows 7'nin betası ile ilgili olarak Microsoft'tan yeni bir haber geldi. Aslında pek çok uzman tarafından tahmin ediliyordu ama kimse söylemeye cesaret edemiyordu. Ve sonunda Microsoft beklenen açıklamayı yaptı; bundan başka Windows 7 betası olmayacak!

Bu yüzden elinizdeki Windows 7 betasını rahat rahat kullanmanızda fayda var. Microsoft bundan sonra ilk olarak Windows 7'nin RC, yani nihai sürüm adayı sürümünün piyasaya çıkacağını açıkladı. Büyük ihtimalle RC sürümü halka açık olmayacak. Hemen ardından da final sürüm gelecek. Üstelik final sürüm, çok büyük bir aksilik olmazsa 2009'un üçüncü çeyreğinde raflardaki yerini alacak. Uzmanların büyük kısmı, Windows 7'nin final sürümünün Temmuz ayında piyasada olmasını bekliyorlar.

Bu kararda, beta programının büyük ilgi görmesi ve Microsoft'un işletim sistemini son haline getirmek için ihtiyaç duyduğu hemen hemen tüm verileri elde etmesinin de payı olduğu söyleniyor.

Okuyucu Yorumları