A Sharper Scaling ile Görsellere Sihirli Dokunuş!

'A Sharper Scaling' adı verilen bu ücretsiz uygulama, görevini Photoshop'tan bile daha başarılı bir biçimde yerine getiriyor!

Photoshop'tan bile daha iyi!

Bir görselin sahip olduğu detay miktarını etkileyici bir biçimde koruyarak onun boyutunu arttırmak gibi bir işleve sahip olan A Sharper Scaling isimli minik araç, geleneksel görsel geliştirme yöntemleriyle karşılaştırıldığında neredeyse sihirli bir dokunuşa sahip. Tek görevi bu olan A Sharper Scaling, Photoshop ile uğraşmadan, basit bir biçimde görsellerin boyutlarını, detayları bozmadan artırabiliyor.

Elbette bir görsel üzerinde sonsuz bir yakınlaştırma yapmak olanaklı olmasa da, A Sharper Scaling, pikselli bir görünüme sahip kenarları, görseli bulanıklaştırmadan son derece başarılı bir biçimde düzeltiyor ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor. Normalde bir görselin kalitesini Photoshop ya da benzeri bir programda yükseltmeye çalıştığınızda bu araçların aslında temelde bu pikselleri tekrar ederek onların boyutunu arttırdığını ve "bikubik interpolasyon" adı verilen bir süreçle blok görünümlü sonuçları yumuşattığını görüyorsunuz. A Sharper Scaling'in kullandığı ise sahne arkasında çok daha karmaşık işlemler yürüterek dikkat çekici bir biçimde daha keskin sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

Creative Common lisansı sayesinde ücretsiz olarak indirilebilen ve oldukça basit, temiz ve etkili bir arayüze sahip bu yazılımın elde ettiği diğer başarılı sonuçlar için A Sharper Scaling'in sitesine göz atabilirsiniz.

A Sharper Scaling ile Görsellere Sihirli Dokunuş!
Okuyucu Yorumları