Acer'dan iş ve oyun için güçlü 2'si 1 arada

Karşınızda Acer'ın iş ve oyun için geliştirdiği 2'si 1arada bilgisayarı: Acer Aspire Switch 11 V.

Yeni Acer Aspire Switch 11 V

Fansız tasarımıyla yeni Acer Aspire Switch 11 V 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar artık Türkiye'de. Yazı yazarken konfor için ağırlık merkezi düşürülen ve CPU'dan görüntüleme elemanlarına kadar bir dizi yükseltme eklenen bu hafif Switch 11 V , profesyonel ve kişisel kullanım için mükemmel bir 2si 1 arada bilgisayar. Geliştirilmiş Acer Snap Hinge 2 tasarımına sahip olan Switch 11 V dört farklı modda kullanılabilir: dizüstü bilgisayar, tablet, ekran ve V modu Switch serisi size işten özel hayatınıza mümkün olduğunca yumuşak bir geçiş sunmak üzere tasarlanmıştır. Dört farklı kullanım moduyla, Yeni Acer Aspire Switch 11 V kullanıcıların günlük hayatına kolayca adapte olur. 1.4kg ağırlığındaki Switch 11 V, tablet modunda sadece 770g ağırlığındadır. 4GB RAM ve 60/128GB SSD bellek seçenekleriyle full Microsoft Windows 8.1 tabanlı olan bu ürün, güvenli manyetik ve mandalsız, kayma düzlemi tasarımına sahip Acer'ın yeni Acer Snap HingeTM 2 özelliğine sahiptir.

Yeni Acer Aspire Switch 11 V'nin modları arasında: klavye takılı olarak kolay profesyonel kullanım sağlayan dizüstü bilgisayar modu; hareket halindeyken internette gezinme, film izleme, oyun oynama ve not alma gibi daha sıradan kullanım için tablet modu; görüntülü konuşmanın yanı sıra içerik gösterimi ve sunumlar için ekran modu; ve sınırlı alanlarda (yolculuk gibi) film izleme, ekran paylaşımı ve fotoğraf görüntüleme için V modu bulunuyor.

Switch'in güçlü performansını konforlu, ergonomik bir gövdeye sarmak yeni model için bir öncelikti. Chiclet klavye son derece konforlu ve iyi aralıklı tuşlara sahiptir ve Precision Touchpad¹ dokunmatik yüzey gezinme doğruluğunu ve performansını arttırır. Kusursuz hareket tanıma teknolojisi bilerek yapılan parmak hareketleri ile avuç veya elin yanlışlıkla teması arasındaki farkı ayırt edebilir. Daha az hatanın anlamı, tıklama, çekme, kaydırma ve yakınlaştırma hareketlerini her zamankinden daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz demektir. Bir dizüstü bilgisayar olarak 5 derecelik yazma açısıyla, yazma pozisyonu ne olursa olsun konfor için tasarlanmıştır.

Son derece ince ve hafif olan Switch 11 V tablet modunda yalnızca 299.5 x 195 x 8.95 mm boyutlarında ve yalnızca 770 gram ağırlığındadır. Opsiyonel bir sabit sürücüyle beraberindeki klavyeye takıldığında ise299.5 x 206.7 x 20.95/23.35 mm boyutlarında ve 1460 gram ağırlığında olur.

Switch 11 V: Intel Core-M fansız işlemci l 4GB RAM l 802.11ac kablosuz teknoloji

Etkileyici Intel Core-M fansız işlemci aracılığıyla, Switch 11 V gecikmesiz çoklu görevler, grafikler ve düşük güçlü mikro mimari için üretilmiştir. %30'a kadar daha hızlı CPU ve 1.5x grafik performansı sunar ve tüm bunları pile çok yüklenmeden yapar. Hem kişisel bilgisayar hem de tablet iş yüklerinde performansı otomatik olarak ölçeklendirmek ve güç verimliliğini maksimuma çıkarmak için tasarlanmıştır. Windows InstantGo bekleme modunun desteklenmesi 8 saatin üzerinde hedeflenen pil ömrü sağlar.

Windows 8.1'de (temin edilebilir olduğunda Windows 10 yükseltmesi ile) bu gücü kullanan 4GB RAM mevcuttur. Yerel depolama alanı SDXC microSD yuvası aracılığıyla 128GB daha genişletilebilen 64GB veya 128GB SSD'dir. Dahili süper hızı yeni Switch'teki tek yeni özellik değildir. En yeni 802.11ac kablosuz teknolojinin kullanılması, bağlantıyı daha önceki kablosuz teknolojisine göre üç kat daha hızlı yapmak için Wi-Fi bağlantısını güçlendirir. Artan bu hızlar aynı zamanda online oyunlardan video indirmeye kadar her şeyi hem daha hızlı hem de daha güvenilir bir hale getirir. Üstelik en yeni Bluetooth (4.0) versiyonu, Aspire Switch V 11'i cep telefonları, hoparlörler ve kulaklıklar gibi Bluetooth erişimli cihazlara kablosuz çalışma ve oyun oynama için kablosuz bir şekilde bağlayabilmenize izin verir.

Switch 11 V: Gelişmiş Ergonomi - Uzun Pil Ömrü -Renk Seçenekleri

Yeni Acer Aspire Switch 11 V , 800hz'de %5'ten daha az bozulma sağlayan hassas donanıma sahiptir. Benzersiz hoparlör yapısı diğer ses sistemlerinin rekabet edemeyecekleri gerçek gibi sesler sunar. Acer TrueHarmony ses dağıtma ve bas çoğaltma kabiliyetleri ile Dolby Digital Plus home Theater Diyalog İyileştirme özelliklerini de eklediğinizde ses performansı güçlü bir bilgisayara sahip olursunuz. Ayrıca, ekrandan salınan mavi ışığı azaltarak göz yorgunluğuna engel olmak için Acer BlueLightShield içeren Acer VisionCare, ve daha iyi görünürlük sağlamak adına güneş ışığı altında ekran çıkışını optimize eden Acer LumiFlex özelliklerini barındırmaktadır.

Tüm bunlar, keskin metinler ve olağanüstü canlı görseller sunan Zero Air Gap teknolojisine sahip 11.6" 1366x768 veya 1920x1080 çözünürlükteki bir ekran ile gerçekleşmektedir. Cihaz aynı zamanda kullanıcıların tüm detayları ve doymuş renkleri kenardan kenara görebilecekleri genişletilmiş bir 178 derecelik görüntüleme açısı sunan IPS teknolojisini barındırmaktadır. Görseller, görüntülü konuşmalarda görüntü paylaşımı için Çift Kamera modu ile sağlanan 1MP ön veya 5MP arka kamera ile ortaya çıkarılabilir. Tüm bunlar, maksimum çizilme direnci ve dayanıklılık için bir Corning Gorilla Glass 3 ekranın arkasına yerleştirilmiştir.

Biri tam boy (3.0), diğeri mikro olan iki USB 2.0 bağlantı noktası yazıcılara, harici belleklere ve diğer dijital cihazlara bağlantı sağlarken bir mikro HDMI bağlantı noktası kullanıcıların filmler ve daha fazlasını daha büyük bir ekranda görüntüleyebilmeleri için tam boy bir monitöre bağlanmalarına izin verir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik: Acer Aspire Switch 11 V , 1899TL'den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.

Okuyucu Yorumları