Acer'dan yeni 5.000mAh'lik telefon ve fazlası

Acer, yeni ürünlerini Tayvan'daki Computex 2016 fuarında ortaya çıkardı!

5.000mAh'lik cep ve fazlası!

Tayvanlı üretici Acer, içinde 5.000mAh'lik bir telefonun da bulunduğu yeni ürünlerini Computex 2016'da ortaya çıkardı.

Acer'ın yeni ürünlerinin başında gelen Liquid Zest Plus, 5,5 inç'lik bir ekrana sahip ve Android Marshmallow ile çalışıyor. 5.000mAh gibi büyük bir pille gelen cihaz, firmaya göre üç güne kadar şarjsız kullanılabiliyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde telefon, yüzde 50 şarj seviyesine bir saatten kısa sürede ulaşabiliyor. Liquid Zest Plus'ın Kuzey Amerika ve Avrupa'da Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor.

İş kullanıcılarına yönelik iki yeni TravelMate P2, 14 inç'lik ve 15,6 inç'lik notebook ve iki farklı boyutla geliyor. Skylake tabanlı Intel işlemcilerle gelen cihazlar, 32GB'a kadar belleği destekliyor ve Nvidia GeForce 940M dahili ekran kartına sahipler.

Bu arada firma, alt seviyeye yönelik iki 10 inç'lik 2-in-1 notebook da tanıttı. Intel'in Atom işlemcilerini kullanan bu notebook'lardan Switch V, USB-C portuna sahip. Firmanın tanıttığı diğer ürünler arasında Nesnelerin İnterneti'ne (IoT) yönelik, güncellemeler gibi işlemleri yönetmeye izin veren yeni abMax01 mobil otomobil modülü de var.

Acer, geçtiğimiz günlerde ilk çeyrekte yüzde 73,4 gelir kaybı yaşadığını ortaya çıkarmıştı. Firma, bu senenin başındaki CES'te bir dizi PC ürünü tanıtmış, Google'ın Chrome OS işletim sistemine verdiği desteği sürdürmüştü.

Okuyucu Yorumları