Acer'dan yeni S1 projektörler

Acer'dan eğitim için güvenilir, kısa mesafeli yeni S1 projektörler...

Acer'dan yeni projektörler

Acer S1 projektör serisini üç yeni kısa mesafeli modeli satışa sunuldu. Eğitim sektörü için tasarlanmış olan bu güvenilir projektörler konferans salonlarında ve sınıflarda sorunsuz işlevselliği garanti ediyor ve zaman testine karşı dayanan harika bir performans sunuyor. Ayrıca, S1 serisi projektörler interaktif öğrenim için tasarlanan bir cihaz olan Acer SmartPen 2 kullanımını da desteklediği için eğitim ortamlarına mükemmel uyum sağlamaktadır. SmartPen sayesinde, sunum uzaktan kontrol edilebilir ve sunucu ekranda çizim yapabilir, yazı yazabilir veya şema oluşturabilir. Üstelik çoklu kalem desteğiyle birlikte, dinleyici kitlesi öğrenim deneyimine katılabilir ve katkıda bulunabilir.

Yeni Acer S1 serisi S1283Hne ve S1283e modellerinin yanı sıra S1383WHne modelini de içermektedir. Bu projektörlerin her biri kısa mesafe kategorisindedir, yani projeksiyon ekranına çok yakın bir mesafeye yerleştirilebilir (1 metre kadar yakına) ve yine de güzel ve geniş görseller sunabilirler (bir metrede 80 inç, 150 inçe kadar). Bu da, öğretmenlere ders anlattıkları sırada sinir bozucu gölgeleri veya ışığın gözlerini kamaştırmasını dert etmeden serbestçe hareket etme imkanı verdiği için özellikle sınıflarda veya konferans salonlarında kullanışlıdır.

Zengin detaylar

Acer S1 projektör serisi 16:10 veya 4:3 en-boy oranlarıyla WXGA ve XGA çözünürlüklere sahiptir ve böylece kişisel, daha keyifli bir görüntüleme deneyimi sağlar. Bu da, tüm serilerde mevcut olan Acer ColorBoost II+ ve Acer ColorSafe II teknolojileriyle bir araya getirildiğinde, uzun süreli kullanımlardan sonra bile net imajlar, zenginleştirilmiş detaylar ve yüksek renk doğruluğu verir. Ek olarak, bu projektörler sinemadaki gibi 3D deneyimleri eğitim alanında veya kullanıcının evinin konforunda yaşayabilmesi için DLP® 3D özelliğine sahiptir.

Gelişmiş kullanılabilirlik

Kullanıcı deneyimi Acer ürünlerinin her zaman merkezindedir. Bu nedenle, S1 serisi projektörler basit bir Acer kablosuz donanım kilidi sayesinde kablosuz projeksiyon imkanı vermektedir. Bu fonksiyonu Acer eDisplay uygulaması (Google Play ve Apple AppStore'dan temin edilebilir) ile bir araya getiren kullanıcılar kişisel cihazlarındaki içerikleri, hatta cep telefonlarının ekranlarını bile doğrudan ve kolayca yansıtabilirler.

Crestron® Web tabanlı kontrol konsolu sayesinde, kullanıcılar projektörlerinin eylemlerini ve ayarlarını LAN aracılığıyla tümüyle kontrol edebilirler. Okullar, eğitim merkezleri ve üniversiteler gibi daha büyük tesisler için, S1 serisi projektörler tesis çapında izleme kontrolü sunan ve AV kaynaklarını ve çevresel sistemlerini raporlayan çok kullanıcılı bir yönetim programı olan Cresteron RoomView® ile de uyumludur. Yerel alan ağına bağlanıldığında, Cresteron RoomView® uzaktan açma/kapama (ayrıca programlanabilmektedir), uzaktan projeksiyon kontrolü (kaynak seçimi dahildir), çoklu projektör kontrolü, e-posta uyarı sistemi ve bir RoomView® yöneticisi ile online diyalog olanakları sağlamaktadır.

Son olarak, S1 serisi projektörler kullanım kolaylığını arttırmak için dahili bir 10W hoparlöre sahiptir. Bu şekilde, kullanıcılar harici bir ses sistemi satın almalarına ve kurmalarına gerek kalmadan net ses ve stüdyo farkının tadını çıkarabilirler.

Çevre dostu

Acer S1 serisi çevreye duyarlı bir şekilde geliştirilmiştir ve dört farklı yönden gerçek bir çevre dostudur. İlk olarak, Acer EcoProjection teknolojisi beklemedeki güç tüketimini 5W'tan 0.5W'a indirerek %90 oranında azaltır. İkincisi, Acer ExtremeEco giriş sinyali olmayan zamanlarda %70 güç tüketimi tasarrufu sağlar. Ek olarak, Acer ExtremeEco modu lamba ömrünü 8000 saate kadar çıkartarak lamba değiştirme maliyetlerinden tasarruf ettirir ve uzun süreli, güvenilir projektör kullanımını garanti eder. Son olarak, yalnızca 31 dBA'lık düşük gürültü seviyesi net duyulabilirlik sağlar ve ortamda rahatsızlık yaratmaz.

Acer S1383WHne, S1283Hne ve S1283 'ün fiyatları 789 Euro'dan başlamaktadır.

Okuyucu Yorumları