Acer'ın laptop'ları, Japon Good Design ödülü kazandı

Acer'ın ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarları, Japon Good Design ödüllerini kazandı!

Acer'a Japon Good Design ödülü

Acer'ın en yeni ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarları 2016 Japon Good Design Ödüllerini kazandı! Bu ürünler arasında dünyanın ilk 1 cm'den ince dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7 ve yalnızca 1.2 kg ağırlığındaki Acer Spin 7 bulunuyor. Dokunmatik ekranlı multimedya IP masaüstü telefonu abTouchPhone da kapsamlı ve kullanışlı iletişim özellikleri ve ayrıca basit olduğu kadar zarif tasarımlı görünümüyle ödül almaya hak kazandı.

Acer'ın kazanan ürünleri 4000'den fazla yarışmacı arasından sıyrıldı ve 76 uluslararası jüri üyesinin dahil olduğu beş aylık titiz bir inceleme sonucunda seçildi. İncelemeler yalnızca Japonya'da değil, aynı zamanda Güney Kore, Tayvan ve Hong Kong'da da yapıldı.

Jürinin Acer Swift 7 Değerlendirmesi:

Jürinin Acer Swift 7 Değerlendirmesi:

"Dizüstü bir bilgisayarın inceliği ve işlevselliği işletim kabiliyetiyle ters düşer, fakat Acer Swift 7 bu iki öğe arasında uygun bir denge kurmuş. Bu bilgisayarın 1 cm'den ince olan aerodinamik biçimi gerçekte olduğundan daha ince görünmesini sağlıyor ve ürün genel olarak kesilmiş ve kalıplanmış alüminyum malzemesi nedeniyle dayanıklı olduğu kadar zarif bir imaj çiziyor. Dahası, inceliğine rağmen kullanışlı bir dokunmatik butona sahip ve geniş dokunmatik panelinin kullanımı hem güzel bir tasarım, hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır."

Jürinin Acer Spin 7 Değerlendirmesi:

Jürinin Acer Spin 7 Değerlendirmesi:

"Akıllı telefonlar daha da yaygınlaştıkça tüketicilerin dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlardan beklentileri de artıyor. Bu dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarların sıradan dizüstü bilgisayarlara göre daha farklı durumlarda kullanılması bekleniyor ve sıradan olanların aksine, dönüştürülebilir bilgisayarların yapısal olarak çeşitli ihtiyaçları karşılaması bekleniyor. Acer Spin 7 hafif ve ince bir cihaz ve bu kısıtlı koşullar altında bile döner bir dokunmatik panele sahip ve 14 inç monitörü ve fansız tasarımı sayesinde birçok kullanıcı ihtiyacını karşılayabiliyor. Alüminyum alaşımlı kasası ürüne yüksek kaliteye sahip bir görünüm kazandırırken, sağlamlığını da garanti ediyor. Spin 7 hibrit bir dönüştürülebilir bilgisayar olarak olağanüstü bir performans sunuyor."

Jürinin abTouchPhone Değerlendirmesi

Jürinin abTouchPhone Değerlendirmesi

"Akıllı telefonlar gittikçe artan çeşitlilikte fonksiyonlar sunduğu için, kullanıcılar aynı zamanda sabit dokunmatik telefonlar da arıyorlar. Son derece fonksiyonel ve yüksek kaliteli iletişim özelliklerinden yararlanan bu ürün, kullanıcıların işteki yoğunluklarını veya yoğun iş hayatlarını idare etme konusunda yukarıda sözü geçen ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bir başka özelliği ise, basit olduğu kadar zarif tasarımlı bir dış görünüme sahip olmasıdır."

Okuyucu Yorumları