Adobe Premiere Clip, Android'de geldi!

Adobe'un popüler video düzenleme aracı, iOS'tan bir sene sonra, nihayet Android'e geldi!

Beklenen uygulama Android'de!

Dünyanın en popüler video düzenleme araçlarından biri Adobe tarafından üretilse de, bu araçlar çoğu zaman iOS'la kısıtlıydı. Firma şimdiyse popüler masaüstü programının hafif sürümü Adobe Premiere Clip'in Android sürümünün duyurusunu yaptı.

Uygulama tabi ki masaüstü sürümü kadar işlevlerle dolup taşmıyor, ancak yine de oldukça güçlü. Klipleri sürükleyip bırakarak sıralayabiliyor, silmek istediğiniz bölümleri kırpabiliyor, ışıklandırmayı, geçişleri ve efektleri ayarlayabiliyorsunuz. "Sync to Music" işlevi ise kliplerinizi videonun temposuna uyacak biçimde otomatik olarak düzenleyebiliyor. Uygulama içerisinde bir dizi hazır müzik de bulunuyor.

Premiere Clip, video düzenlemekle uğraşmak istemeyenler için bir otomatik video oluşturma aracı da sunuyor. Bu aracı kullanırken müziği seçmeniz yeterli oluyor, gerisini Adobe hallediyor ve kliplerinizi otomatik olarak düzenliyor. İşiniz bittiğinde projenizi masaüstü uygulamasına aktarabiliyorsunuz.

Premiere Clip'in iOS sürümü, geçtiğimiz sene yayınlanmıştı. Böylece uzun süren bekleyişin ardından Android sürümü de ortaya çıkmış oldu.

Play Store bağlantısı: Adobe Premiere Clip (ücretsiz)

Okuyucu Yorumları