Advanced Warfare'den çoklu oyuncu videosu!

Call of Duty: Advanced Warfare'in çıkışına iki ay kala, oyundan etkileyici bir video daha geldi!

Yeni CoD'den yeni video!

Call of Duty, son zamanlarda "geri dönüştürülmüş" sözcükleriyle sıkça eşleştiriliyor. Ancak Sledgehammer Games, bu sene yayınlamaya hazırlandığı Advanced Warfare ile Call of Duty formülünü yenilemeyi amaçlıyor. Geliştirici firma, bu sırada oyunun çekirdek kitlesini kaybetmemeye de özen gösteriyor.

Oyunun ilk duyurusundan E3'teki tanıtımlara Advanced Warfare'in Titanfall, Battlefield gibi üst düzey shooter'lardan belirli öğeleri ödünç aldığını görmüştük. Oyunda haritaların örneğin dev bir dalga sonucunda kısmen veya tamamen değişebildiğini gördük; yani doğru zamanda, doğru yerde değilseniz, hayatınızı sürdürmeniz imkansız olabilir. Advanced Warfare'daki yeni exo-suit'ler ise size daha yükseğe zıplayabilme, yanlara doğru daha hızlı hamle yapabilme (havadayken bile) ve cloaking gibi özel yetenekleri kullanabilme olanağı tanıyor. Exo-suit'in sunduğu hareket kabiliyetleri, Titanfall'da pilot olarak oynadığımız zamanları hatırlatıyor.

Seldgehammer'ın yeni yayınladığı videoda ise Call of Duty: Advanced Warfare'in çoklu oyuncu özellikleri gösteriliyor. 4 Kasım 2014'te çıkacak olan oyun için, yapılan geliştirmeler ve değişiklikler dahil, her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları