AirPod, Watch Series 2'den daha çok ilgi gördü!

Yeni bir araştırmaya göre tartışmalı AirPod'lar yeni Apple Watch'tan bile daha çok ilgi görüyor!

AirPod'lara ilgi, Series 2'yi geçti!

Sadece 3.5 mm'lik kulaklık girişlerinden değil, kulaklıkların kablolarından da vazgeçerek birçok kişinin tepkisiyle karşılaşan Apple, öyle görünüyor ki halinden memnun. Zira yeni bir tüketici anketi iPhone sahiplerinin bir Apple Watch almak yerine AirPod almayı tercih ettiğini gösteriyor.

Bank of America Merill Lynch Global Research tarafından ABD'de gerçekleştirilen ankete katılanların yüzde 12'si Apple'ın, Türkiye fiyatıyla 779 TL'lik kablosuz kulaklıkları AirPod'ları almayı düşünüyor. Bu kulaklıkları almayı düşünmeyenler arasında yüzde 56'lık bir kesim "mevcut kulaklıklarının yeterince iyi olduğunu" ve yüzde 40'lık bir kesim de "çok pahalı" olduklarını gerekçe gösteriyor. Yalnızca yüzde 11'lik bir kesim de AirPod'ların bağlantı sorunlarına neden olabileceği görüşünde.

Diğer yandan ankete katılanların yalnızca yüzde 8'i orijinal Apple Watch'a sahip ve yine yüzde 8'lik bir kesim Apple Watch Series 2'yi satın almayı planlıyor. Bununla birlikte Series 2'yi almayı düşünenlerin yüzde 70'i ise daha önce ilk Apple Watch'u satın almamış. Bu da söz konusu kategoride Apple için yine de bir tür gelişme olarak değerlendirilebilir.

Okuyucu Yorumları