AirTies'ın bu ürünü kablolardan kurtarıyor

AirTies yeni ürünüyle kapsama alanı daha da genişliyor.

Kablolardan kurtulun

AirTies'ın yeni ürünü Air 4430, kullanıcıları kablolardan kurtararak bağlantı gücünü artırıyor. Direkt prize takılarak çalışan Air 4430, modemin markası ve modeli ne olursa olsun sinyal gücünü artırıp kapsama alanı sorununu çözüyor. İnternete bağlanabilme kapasitesini artırıyor.

İhtiyacınız olan tek şey priz

Modemin bulunduğu alanın bağlantı kapsamını artıran Air 4430'u çalıştırmak için tek bir priz yeterli oluyor. Kullanıcıları kablolardan kurtaran Air 4430'u çalıştırmak için cihazı öncelikle modeme yakın bir prize takmak gerekiyor. Ardından sırasıyla modemin ve Air 4430'un üstündeki WPS düğmelerine basarak internetin kapsama alanı genişletiliyor.

Tüm cihazlardan sınırsızca bağlanın

Air 4430, 3 Ethernet portu sayesinde Akıllı TV, oyun konsolu, uydu alıcı veya masaüstü bilgisayarları kablosuz olarak internete bağlayabiliyor. Böylece kullanıcılar aynı anda oyun oynayıp, televizyon izleyebiliyor, bir yandan da internetten film izleyebiliyor, sörf yapabiliyor. Tüm bu işlemler Air 4430 sayesinde bağlantı gücü kaybolmadan gerçekleştirilebiliyor.

2.4 GHz frekansında çalışan Kablosuz Erişim Noktası Air 4430, mevcut kablolu ağa takıldığında 300 Mbps hızında kablosuz bir ağ oluşturabiliyor.

Okuyucu Yorumları