Akıllı telefonlarda Photoshop rüzgarı

Adobe'den yapılan açıklamaya göre, Photoshop artık akıllı telefonlarda da kullanılabilecek.

Photoshop cebe giriyor!

Adobe, smartphone'lar için (akıllı telefon) yeni Photoshop yazılımının beta uygulamasının Eylül ayından itibaren başlanacağını duyurdu.

Adobe Photoshop.com Mobile uygulaması, kullanıcıların telefonları üzerinden direkt olarak resimlerini düzenlemelerine izin vermeyecek, ancak kullanıcılar telefonlarından diledikleri resimleri hesap açmak kaydıyla doğrudan Photoshop.com adresine gönderebilecekler.

Adobe'nin mevcut web tabanlı resim düzenleme programı olan Photoshop Express 'in yakında güncelleneceği de Adobe'den sızan haberler arasında yer alıyor.

Bunun yanında Photoshop.com Mobile uygulaması, Motorola MOTO Q ve Samsung Blackjack model cep telefonları tarafından da desteklenecek.

Eylül ayı itibariyle kullanıcılar aynı zamanda ShoZu'yu kullanmak suretiyle resimlerini iPhone'un da dahil olmak üzere, akıllı telefonlarına kolaylıkla gönderebilecekler.

Photoshop Elements 7 ve Premiere Element 7
Adobe Photoshop Express

Adobe'un duyurusunu yaptığı bir diğer uygulama ise Photoshop Elements 7 ve Premiere Element 7 yazılımları oldu.

Adobe'un Consumer and Hosted Solutions bölümünde başkan yardımcılığı görevini sürdüren Doug Mack, Adobe'nin bu konudaki politikasını bakın nasıl açıklıyor: "Müşterilerimiz artık vaktinin daha büyük bir kısmını internet üzerinde harcıyor ve biz de haliyle bu durumu göz önünde bulundurup müşterilerimize en iyi hizmeti ulaştırmak istiyoruz."

Adobe'un internet hizmetlerine daha fazla ağırlık vereceğini kaydeden Mack, bu konudaki görüşlerini şöyle sürdürdü: "Photoshop.com'dan üyelik edinmekle birlikte herkes fotoğraflarını ve videolarını tüm dünyayla paylaşma fırsatını yakalıyor ve biz kullanıcılarımızın önüne hiçbir sınırlama da getirmiyoruz."

Okuyucu Yorumları