Akillisaha.com'da 360 derecelik maç keyfi

Akillisaha.com, yeni kamera sistemiyle halı sahaları dijital gerçekliğe taşıyor.

Maç keyfiniz 360 derece olsun

Akillisaha.com, yeni kamera sistemiyle halı sahaları dijital gerçekliğe taşıyor. Sahalarda kullanılan hareketli kameralar, yerini 360°'lik açıyla çekim yapabilen kameralara bırakarak karşılaşmaları daha geniş açıyla izlemenize olanak sunuyor. Karşılaşma sonrası ısı grafiğini de inceleyebileceğiniz projenin çalışmaları son testler sonucunda başarıyla tamamlandı.

Logaritma Bilişim, futbol ile teknolojiyi birleştirerek futbol keyfini ayağınıza getiriyor. Son yıllarda trend haline gelen sanal gerçeklik gözlükleri ve 360 derecelik açıyla çekim yapabilen kameraları halı sahalarla buluşturan Logaritma Bilişim, karşılaşmaları daha yakından izleyebileceğiniz bir girişime imza attı.

Akillisaha.com'a üye olan halı sahalarda kurulan yeni sistem sayesinde maçları bilgisayar veya telefonlar yerine tribünden izliyormuş hissine kapılacaksınız. Daha önce halı sahalarda kurulan hareketli kameraların yerini alan 360°'lik kameralar, daha geniş bir görüş açısı ile karşılaşmaları kaydediyor. Karşılaşma sonrasında Akillisaha.com internet sitesine en geç altı saate kadar yüklenen maç videolarını, bunda böyle sanal gerçeklik gözlükleriyle de izleyebilirsiniz. Özel yazılım sayesinde sahada topla oynanan alanların istatistiğini gösteren ısı grafiği, karşılaşmada hangi takımın üstünlük kurduğunu gösteriyor.

Hünerlerinizi sergilediğiniz karşılaşmanın yer aldığı videonun tamamını veya sizin belirleyeceğiniz özetini sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, maharetlerinizi arkadaşlarınıza izletebilirsiniz. Siz de size en yakın akıllı sahayı akillisaha.com sitesinde bulun, herkese yeteneklerinizi izletin.

Okuyucu Yorumları