Alcatel A3 XL Akıllı Telefon CES'te Tanıtıldı

TCL Communication, CES'te Alcatel A3 XL 6 ve diğer 2 ürününü tanıttı.

Alcatel A3 XL, CES'te tanıtıldı

"A" sınıfı ekonomik premium akıllı telefonlarından biri olan yeni Alcatel A3 XL, göz alıcı bir tasarım anlayışının ürünü olarak tanıtıldı.

Ekstra büyük ekranlı ve tamamen 4G uyumlu Alcatel A3 XL kullanıcıların çok çeşitli oyun deneyimleri yaşamasına olanak tanıyor. Telefon çeşitli özel uygulamalarla yüklü bir şekilde sunuluyor ve üst seviye teknolojiyi uygun bir fiyata kullanıcılara sunuyor.

TCL Communications Akıllı Bağlantı Departmanı Başkan Yardımcısı Vittorio Di Mauro, A3 XL hakkında şunları söyledi: "Alcatel A3, kullanıcılarımızın en iyi HD filmleri izlerken her açıdan mükemmel bir multimedya deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. Bu deneyime yüksek hacimli veri transferi gerektiren oyunlar da dahil. Kısacası kullanıcılar A3 XL'e harcadığı paranın karşılığını fazlasıyla alıyor."

Parmak izi tanıma özelliği sayesinde telefon bir dokunuşla açılabiliyor. Bu özellik ayrıca gelen aramaları yanıtlamak, fotoğraf çekmek, belgeleri şifrelemek ve diğer uygulamalara kolayca erişmek için de kullanılabiliyor.

Alcatel A3 XL, Android 7.0 işletim sistemiyle geliyor. Mediatek MT8735B işlemciden güç alan telefon, 2017'nin ikinci çeyreğinde Avrupa'da piyasada olacak.

TCL MOVEBAND akıllı bileklik

TCL MOVEBAND akıllı bileklik

TCL MOVEBAND akıllı bileklik, teknolojiyi modayla buluştururken ekstra uzun pil ömrü, İtalyan tasarım seçenekleri ve pratik hareket kontrolü işlevlerini de beraberinde getiriyor.

TCL MOVEBAND akıllı bilekliğin şarjı tamamen doldurulduktan sonra standby modunda 30 gün dayanıyor. Tamamen şarj olması ise sadece iki saat sürüyor. Pratik hareketli kontrol fonksiyonu sayesinde kullanıcılar yalnızca bir bilek hareketiyle uygulamaları, örneğin müzik çaları veya fotoğraf makinesini kullanabiliyor.

Duruma göre renk ve tarzını değiştirmeyi sevenler ise, TCL MOVEBAND'in değiştirilebilir renklerinden ve gerçek deri bileklik seçeneklerinden faydalanabilir. Ürün paketinde başlangıç olarak iki seçenek bulunuyor: Kadınlar için çift dönüşlü kayış ve unisex tek dönüşlü kayış.

Akıllı bileklik, kullanıcıların mesajlar, aramalar ve e-postalar gibi temel gündelik faaliyetlerini kolayca takip etmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca fiziksel aktiviye, sağlık ve uyku takibi yapıyor. Tüm bunlar kullanıcıların gündelik programlarını kolayca yönetebilmelerini, fit kalmalarını ve aile ve arkadaşlarıyla bağlantılarını koparmamalarını sağlıyor.

TCL MOVEBAND 2017'nin ikinci çeyreğinde Avrupa'da piyasaya sunulacak.

TCL LIFE ev takip sistemi

TCL LIFE ev takip sistemi

Evinizin ve ailenizin güvende olmasına yardımcı olan TCL LIFE ev takip sistemi, uygun fiyatla satışa sunulan pratik ve yenilikçi bir üründür. TCL LIFE kullanıcıların yalnızca dış tehditleri takip edebilmesine değil, evdeki çocukları veya yaşlıları da yakından takip edebilmesine olanak tanır.

TCL LIFE şık ancak göze batmayan ürünlerden oluşuyor: kamera (LIFECAM), kapı ve pencere sensörleri (LIFESENSE) ve her türlü izinsiz girişi tespit edebilen hareket dedektörleri (LIFEDETECT). LIFE, bütün bu cihazları birbirine bağlayan ve yöneten bir ev köprüsü (LIFECONNECT) oluşturuyor.

Bu araçların hepsi kolayca kurulabiliyor ve hem iOS 8.0+ hem de Android 4.0+ akıllı telefonlar üzerinde kullanılabilen tek bir uygulama üzerinden (LIFEAPP) yönetilebiliyor. Böylece kullanıcılar, istedikleri yerde ve mekanda evde neler olduğunu görebilecekleri eksiksiz ancak pratik bir çözüme kavuşuyor.

TCL LIFE 2017'nin ikinci çeyreğinde Avrupa piyasasına sunulacak.

Okuyucu Yorumları