Altın renkli iPhone 5S'e bu ismi taktılar!

Apple ofisinde çalışanların altın renkli iPhone 5S'e taktıkları ismi duyunca çok güleceksiniz!

Altın iPhone 5S'e garip isim!

Apple'ın altın renkli iPhone 5S'inin büyük ilgi gördüğünü biliyorsunuz. Hatta firma telefonun fazla "rüküş" bulunacağından korkarak altın renkli versiyonu çok az sayıda üretmiş ancak iPhone 5S satışa çıktığında bu "rüküş" telefonların kapış kapış gitmesi, stokların hızla tükenmesine neden olmuştu.

İşte bu "rüküşlük" meselesine dair bir haber de Apple'ın içinden geldi. Apple çalışanlarının altın renkli iPhone 5S'e şirket içinde "Kardashian Telefonu" ismini taktıkları anlaşıldı. Kardashian'lar, ABD'de yayınlanan ve gösterişli, sonradan görme hayat tarzlarını vurguladıkları TV şovuyla ünlü olan bir aile.

Aile bireylerinin hiçbirinin kayda değer bir yeteneği veya yüksek eğitimi bulunmamasına rağmen Kardashian kadınlarının gösterişli, rüküş kıyafetleriyle, şatafatlı hayat yorumlarıyla TV ekranında birer yıldız gibi salınmaları, kendini incecik moda ikonlarından çok uzakta gören ABD kadınlarının büyük beğenisini kazanmış ve Kardashian ailesi bir anda ABD'nin en ünlü ailelerinden biri haline gelmişti. Peşlerinde sürekli paparazzilerin dolaştığı Kardashian ailesi medyanın yarattığı en ilginç magazin ikonu olarak görülüyor.

ABD'de çok popüler olan ve çok tanınan Kardashian ailesinin isminin Apple çalışanları tarafından altın renkli iPhone 5S'e verilmesi de aslında çok garip değil. İşin garibi, Kardashian kadınlarının iPhone 5S'ten çok önce, altın kaplama özel iPhone'lar kullandıkları için Apple'ın altın renkli iPhone 5S'leri tasarlarken gerçekten de Kardashian'lardan ilham almış olabileceği gerçeği. Öyle görünüyor ki, Kardashian ailesi gibi altın renkli telefona meraklı insan sayısı, Apple'ın tahmin ettiğinden çok daha fazlaymış.

Okuyucu Yorumları