AMD, Mantle ile Civilization'a güç katıyor!

Mantle destekli AMD Radeon, Sid Meier Civilization: Beyond Earth'e güç katıyor.

AMD'den Civilization'a ek güç

AMD, AMD Radeon™ grafik kullanıcılarına en yüksek kalitede oyun performansı sunabilmek için AMD'nin Mantle arayüzüne sahip ve Sid Meier's Civilization®: Beyond Earth™ oyununun lansmanını Firaxis Games ile kutladı.

Konu hakkında AMD Ürün ve Platform Çözümleri Birimi Genel Müdürü ve Kurumsal Başkan Yardımcısı Matt Skynner şöyle konuştu: "Oyunsever ve oyun geliştiricilere yüksek iş hacmi ve verimlilik sağlayan Mantle arayüzüne sahip AMD Radeon GPU'lar, diğer tüm grafik firmalarının sunduğu çözümlerden çok daha ileri düzeyde. Sid Meier's Civilization: Beyond Earth'ün maraton seansına hazırlanan oyuncular için Mantle ve ödüllü Graphics Core Next (GCN) mimarisinin kusursuz birlikteliğinin sunduğu eşsiz oyun deneyimi bizi gururlandırıyor." "Low-overhead" grafik uygulama programlama arayüzü olan Mantle, çok çekirdekli CPU kullanımını daha verimli hale getirip oyun kodlamasını mükemmel seviyeye taşırken, yazılım sorunlarını sanal ortamda gidermenin yanı sıra, GPU kaynaklarından olağanüstü bir verimlilikle faydalanıyor.

Performans testi sırasında Mantle arayüzüne sahip AMD Radeon™ R9 290X GPU ile güçlendirilen Sid Meier's Civilization®: Beyond Earth™ diğer tüm tekli GPU grafik kartlarından daha yüksek bir resim kare hızı ile çalıştı. Kendi imparatorlukları için göz alıcı bir Mantle performansı elde etmek isteyen tüm oyunseverler, AMD Radeon™ R9 veya R7 Serisi GPU'larınını satış noktalarından temin edebilirler.

Okuyucu Yorumları