Android 4.4'ten yeni ekran görüntüleri sızdı!

Android 4.4 KitKat'a ait olduğu iddia edilen yeni ekran görüntüleri internete sızdı!

İşte Android 4.4!

Yenilikleri büyük oranda bilinmezliğini sürdüren Android 4.4 KitKat'tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Android Authoirty'nin ortaya çıkardığı ve Gadget Helpline'ın yayınladığı 21 kare, Nexus 4'de çalışan Android 4.4'ü sonunda gözler önüne seriyor.

Görüntülerin gerçekten Android 4.4'e ait olup olmadığını doğrulamak şu an için zor. Dikkat çeken bir detay, yapıda KitKat değil Key Lime Pie isminin kullanılmış olması. Google'ın bunu KitKat isminin sızmasını engellemek için yapmış olması muhtemel.

Gadget Helpline'a göre KitKat ile Jelly Bean arasında görünüm açısından çok büyük değişiklikler yok. İlk bakışta uyarı düğmelerinin maviden beyaz renge döndüğü, çevirici uygulamasında da beyaza ağırlık verildiği gözleniyor.

Android 4.4'ün ayarlar menüsündeki yeni yazdırma seçeneği ise cihazınızdan içerik yazdırmaya yönelik ihtiyacınız olabilecek tüm işlevleri ve seçenekleri size sunuyor. Görüntülere göre QuickOffice, artık Google Drive ile eşitlenebiliyor. Bunun yanında QuickOffice ve Google Keep, Android 4.4'ün bir parçası olmuş görünüyor.

Android 4.4 KitKat'ın ekran görüntülerini galerimizde yakından görebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları