Android 5.1, Android One cihazlarında göründü

Android'in hakkında pek fazla şey bilinmeyen yeni sürümü Android 5.1, bu cihazlara geldi bile!

Android 5.1 geldi!

Adını kısa bir süre önce duymaya başladığımız Android 5.1, Google tarafından belirli Android One cihazlarında test edilmeye başlandı.

Android'in en son sürümü 5.0.x Kasım'da duyurulmasına rağmen henüz tüm Android cihazlarının sadece yüzde 1,6'sına ulaşmış durumda. Ancak Google, bir sonraki sürümü şimdiden şekillendirmeye başladı. Firma, resmi bir duyuru yapmasa da Android 5.1'in gerçek olduğunu Endonezya web sitesinde doğruladı. Android Police, Android 5.1 referanslarına birden fazla kez rastlandığını, sitede Android 5.1'in yeni Android One cihazlarında yüklü bulunacağı bilgilerinin de yer aldığını söylüyor.

Android One'lı Evercoss One X, Mito Impact ve Nexian Journey telefonlarını satın alanlar, onların gerçekten de Android 5.1 ile geldiğini doğruluyorlar. Google, Android 5.1'deki değişikliklerin listesini yayınlamadığı için yeni sürümün ne gibi yenilikler getirdiği bilinmiyor.

Yine de yeni Android sürümünün Endonezya'da ortaya çıkışı, onun hakkında çıkacak bilgiler için çok fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor.

Okuyucu Yorumları