Android L uygulamalarını cebinizde deneyin!

Android L'nin yenilenen uygulamalarını, hangisi olursa olsun, Android'li cebinizde denemeniz mümkün!

L uygulamalarını deneyin!

Google I/O 2014 etkinliğinde tanıştığımız en heyecan verici yenilik, Android'in yeni sürümü Android L'ydi. Onu Nexus 5 ve Nexus 7'ye nasıl yükleyebileceğiniz göstermiştik. Ancak Android L'deki temel uygulamaları, diğer cihazlara yüklemeniz de mümkün.

XDA forum üyesi ivan123, Android L'nin uygulamaları, dahili klavyesi, duvar kağıtları, zil tonları ve fazlasını sistemin içinden ayıklamayı başarmış. Tüm dosyaları bir arada indirmeniz veya ilgilendiğiniz içeriği kendiniz seçmeniz mümkün. Android L uygulamaları arasında Google Maps, Gmail, News & Weather ve hesap makinesi bulunuyor.

Uygulamaları deneyebilmek için önce cihazınıza üçüncü parti uygulamaları çalıştırma izni vermeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar > Güvenlik yolunu izleyin ve Bilinmeyen kaynaklar kutucuğunu işaretleyin. Her Android L uygulamasının her cep ve tablette çalışacağının bir garantisi yok, ancak son kullanmak istiyorsanız denemeye değecektir.

İşi biraz daha ileri götürüp Android L'nin boot animasyonunu ve yazı tiplerini yüklemek isterseniz, daha karmaşık flaşlama işine girmeniz gerekecek. Daha fazla bilgi için bu XDA konusuna göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları