Android Nougat'ta sürpriz gizli özellik!

Android 7.0 Nougat, kullanıcılarına çok daha etkili bir deneyim vadeden, henüz hiç bahsedilmeyen, gizli bir özelliğe sahip!

Android Nougat'ta gizli özellik!

Android 7.0 Nougat'ta gizlenmiş olarak bulunan bazı kodlar, Google'ın işletim sisteminin bu en yeni sürümüne dair, henüz ortaya çıkmayan bazı detayların da ortaya çıkmasını sağladı. Android Police'te yer alan rapora göre gizli konfigürasyon ara yüzündeki ayarlarlarla, navigasyon çubuğundaki standart tuşların hepsi kaldırılabilir ve yeni tuşlar da istediğiniz yere taşınabilir.

Seçenekler arasında ise bir pano (clipboard), boşluk (spacer), menü/klavye değiştiricisi boşluk tuşu ve anahtar kodu olarak atanabilen bir tuş yer alıyor.

Görsellerden de anlaşılabileceği üzere kullanıcılar bu tuşları navigasyon çubuğunda istedikleri yerlere konumlandırabiliyor ve dilediklerini de çıkartabiliyor. Diğer yandan bu özelliklerin Google'ın Nougat'ın gelecekteki sürümleri ya da yalnızca belirli Android cihazlar için planladığı detaylar olma ihtimali de var.

Söz konusu özellik Android'in çok daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlaması açısında oldukça dikkat çekici.

Android Nougat'ta sürpriz gizli özellik!

Android Nougat'ta sürpriz gizli özellik!
Okuyucu Yorumları