Android uygulamalarını PC'nizden kurun!

Android uygulamalarını, sadece saniyeler içinde PC üzerinden telefonunuza kurabilirsiniz...

Uygulamaları PC'nizden kurun!

Eğer bir Android kullanıcıysanız uygulama, müzik, kitap ve daha birçok şey için elbette gideceğiniz adres belli: Google Play Store. Bunun dışında alternatif uygulama marketlerini kullanmanız da tabii ki mümkün. Fakat en iyi yolun Google Play olduğu kesin.

Play Store bu anlamda kullanıcılardan en çok ilgi gören platform olsa da, birçok kullanıcı bu platformun en kullanışlı özelliklerinden birinden haberdar değil. PC başında yazı yazmanın telefonlara göre çok daha konforlu olduğu malum. Peki mobil cihazlara uygulama indirme sürecini de yine bilgisayar üzerinden kolayca halletmeye ne dersiniz?

Denemek istediğiniz bir uygulamaya rast geldiğinizde, o esnada telefonunuzun başında olmasanız bile, web üzerinden Google Play'de oturum açabilir ve bu uygulamayı basitçe telefonunuza gönderebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey aynı zamanda mobil cihazlarınızda da kullandığınız Google hesabınızla masaüstünde oturum açmış olmak. İstediğiniz uygulamayı Google Play'in PC tarayıcı sürümünde bulduğunuzda, büyük Yükle tuşuna tıklayın. Ayrıca birden fazla mobil cihazınız varsa bu uygulamayı hangi cihaza yükleyeceğinizi de seçebildiğinizi unutmayın...

Okuyucu Yorumları