Anılarınızı yüksek kalitede ölümsüzleştirin!

Genius'un yeni fotoğraf makinesi G-Shot 900 V2 ile anılarınızı yüksek çözünürlükte ölümsüzleştirin!

Yüksek MP, uygun fiyat

Genius'ın G-Shot ailesine katılan son üye G-Shot 900 V2 dijital fotoğraf makinesi oldu. İnce ve zarif bir tasarıma sahip olan G-Shot 900 V2, yüksek çözünürlüklü bir model arayanlar için uygun bir fiyattan satılıyor.

Gelişmiş 9.0 mega piksel CMOS görüntü sensörü ve 2.4" TFT LCD ekranı ile yazılım interpolasyonu sayesinde, G-Shot 900 V2 ile 12 mega piksele kadar yüksek kalitede net fotoğraflar çekebilmeniz mümkün.

Fotoğraf makinesi 10 farklı çekim moduna sahip: Otomatik, Akıllı, Portre, Gece, Program, Manzara, Dönüşüm, Arka Işık, Arttırma, Spor ve Gülümseme Yakalayıcı. 5x dijital yakınlaştırma ile farklı koşullardaki her türlü durağan görüntüyü yakalamanız ve SD kart desteği ile 16 GB'a kadar depolamanız mümkün. Dahası, aralıksız çekim ve slâyt gösterisi oynatımları ile en önemli anılarınızı eğlenceli bir şekilde izleyebilirsiniz.

G-Shot 900 V2, webcam ve dijital video kamera modu ile dâhili bir mikrofona da sahip, böylece 720 x 480 ve 640 x 480 çözünürlüğünde yapılan kayıtları PC ya da Mac'te sesli olarak izleyebilirsiniz.

Son kullanıcı fiyatı: 110.00TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları