Anneler Günü'nde hangi hediyeyi almalı?

2015'te Anneler Günü'nde annenize alacağınız hediyeyi seçemediyseniz, size bazı önerilerimiz var!

Tüm Dünya'da Anneler Günü!

Tüm Dünya'da Anneler Günü

Herkes en az, sahip olduğu annesi kadar şanslıdır! Yıllardır tüm dünya tarafından kutlanan Anneler Günü, tüm ülkelerde farklı günlerde farklı zamanlarda kutlansa da bizim için her Mayıs ayının ikinci pazar günü, annelerin günüdür!

Yıllar önce, bilgisayarının başında saatlerce oyun oynadığında, sırf en iyi karelerin, manzaraların fotoğrafını çekmek için tehlikeli ve muhteşem bir yolculuğa çıktığında, annenin en sıkışık ve temizliğe yardım edecek birine, sana, ihtiyacı olduğu zamanlar telefonunu elinden düşürmediğin için hep şikayetçi olurdu! Şimdi devir değişti ve teknolojiyi kullananlar kervanına senin annen de katıldı!

E hal böyle olunca, dünyanın en teknolojik annesine Anneler Günü hediyesi için alabileceğin seçenekler de değişti, daha bir elektronik hale geldi. Öyleyse gelişen teknolojiye ayak uyduran annen için güzel bir hediye almanın zamanı geldi!

Anneler Günü için Hediye Fikirleri

2015 Anneler Günü hediyen nasıl olmalı diye düşünüp duruyor, durdukça düşünüyor ve işin içinden çıkamıyorsan, sana birkaç önerimiz var!

Akıllı telefon, seni her özlediğinde görüntülü konuşmanızı sağlayacak güzel bir seçenek olabilir! Seni çevrimiçi görmek bile onun içini rahat ettirecektir endişelenme. Gerçi bazen küçük çılgınlıklar yapıp en son çevrimiçi olduğun saatleri kontrol etmeye başlayabilirler ama bu da ilişkinizin tuzu biberi, en sevimli hali olsun! Hem minik krizler aşkınızı güçlendirecektir!

Kıyıda köşede durup bir türlü kullanamadığı dantelleri sosyal medyaya sunmak istiyor olabilir! Dantel deyip geçme, onlar göz nuru! Öyle sen beğenmedin, çeyizine almadın diye atacak değil ya! Elbette onların fotoğrafını çekmek isteyecek ve taliplerini arayacak. Aranıyor! 1988 yılından kalma, asil duruşuyla, zamanında tüm damat adaylarının annelerinin kalbini heyecandan hızlandıran danteller, sahiplerini arıyor! El becerikliliği sayesinde tüm beğenileri kazanan kadın, şimdi el emeklerini görücüye çıkardı! Sana ise anneni mutlu edecek bir fotoğraf makinası almak kalıyor! Tüm detayları, kusursuz ve gerçekçi bir şekilde fotoğraflayacak o makine annenin hayallerini gerçekleştirebilir! Eh tabi, bir de onları pazarlaması için gereken bir blog ya da hesap açman gerekecek ama biliyorsun ki annenin de her zaman dediği gibi 'Sen nasıl yapılacağını göster, bir dahakini kendi yapar!'

Son zamanlarda yeni anne adayları, çocukları daha doğmadan önce blog açıp, onlara yazılar yazıp paylaşıyorlar. Ya da hamilelik süreçlerinin nasıl geçtiğini anlatıp, öneriler verip tavsiye almak istiyorlar. Kafede, bahçede, balkonda, metroda... Klavyesi hiç eksik olmasın, istediği zaman istediği metinleri yazabilsin diye onlar için yeni bir bilgisayar, muhteşem bir Anneler Günü hediyesi olabilir!

Hatta hafifliği ve kolay taşınabilirliği açısından tablet de güzel bir hediye fikri olabilir! Tabletin yanına da işini daha da kolaylaştıracak bir klavye! Daha ne olsun!
Teknolojik anne, dijital çerçeve! En sevdiğin ve annenin de seveceğinden emin olduğun fotoğrafları seç ve onun için alacağın dijital çerçevede sergilensinler. Böylece annen ve hatıraları dijital yaşamın keyfini sürsün!

İster teknolojik olsun ister geleneksel! Tüm annelerin tek bir ortak mutluluğu vardır ki o da sevildiğini hissetmeleri! Öyleyse bugün onları her zamankinden daha fazla sevelim ve şımartalım! Hatta bütün dünya dursun ve sadece onların fedakârlıklarını, başarılarını konuşalım! Bizim ne hissettiğimizden değil, onların ne hissettiğinden bahsedelim. Gezelim, gezdirelim, güldürelim, mutlu edelim, ne kadar çok sevdiğimizi söyleyelim ve bol bol öpelim onları!

Anneler Günü hediye fikirleri ve kampanyaları hakkında merak ettiğin her şeyi ve diğer tüm gelişmeleri Hepsiburada Facebook hesabımızdan takip edebilirsin!