Anniversary Update Sonunda İş Yerlerine de Geldi!

Dört aylık bir gecikmenin ardından, Windows 10 Anniversary Update için beklenen haber geldi!

Anniversary Update'ten beklenen haber!

Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10 için sunulan Anniversary Update nihayet iş yerlerindeki kullanıcıların da kullanımına sunuldu. Geçtiğimiz Ağustos ayının başında standart tüketiciler için sunulan Yıllık Güncelleme artık iş yerlerindeki profesyonel kullanıcılar tarafından da indirilip yüklenebilir durumda. Bahsi geçen iş yerlerini ise elbette Windows 10'un Current Branch for Business (CBB) versiyonunu kullanan firmalar olarak özetleyebiliriz.

Yaklaşık dört aylık bu gecikmenin de bu denli büyük bir güncelleme için aslında olağan olduğunu da söyleyebiliriz. Zira güncellemenin iş yerlerindeki PC'lere sunulmasından önce müşteriler tarafından test edilmesi ve ciddi bug'ların tespit edilmesi gerekiyor.

Microsoft'ta Windows 10 için Ürün Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Michael Niehaus konuyla ilgili yaptığı açıklamada önemli istatistikler de paylaştı. İşletim sistemi ve iş yerlerini ilgilendiren istatistiklere göre geçtiğimiz altı ay boyunca Windows 10 kullanan iş yerlerinin sayısı üç kat artmış durumda.

Nieahus, ayrıca Microsoft'un bu en yeni işletim sisteminden yararlananların Windows 7 kullanıcılarına göre fidye yazılımlarla karşılaşmaları riskinin yüzde 58 daha az olduğuna işaret ediyor.

Okuyucu Yorumları