Anonim Facebook kullanıcıları geliyor!

Zuckerberg'in açıklamaları, Facebook'un yakın gelecekte yaşayacağı büyük değişimleri ortaya çıkardı!

Facebook değişiyor!

Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, verdiği bir röportajda, Facebook'un geleceği hakkında önemli ipuçları verdi.

O röportajdaki açıklamalarına göre Facebook'un patronu, yakında Facebook'ta anonim hesapların açılmasına da izin vermeyi düşündüğünü beyan etti. "Artık, bazı şeylerin gerçek kimlikler ile yapılamayacağı bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum ve eğer gerçek kimlikler insanların sanal varlıkları için bir yük oluyorsa, bu konuda bir şeyler yapmalıyız." şeklindeki açıklamasından da anlaşılacağı üzere Facebook'un artık kullanıcıların özel hayatları üzerinde baskı oluşturan bir yapıya büründüğünü, insanların iş arkadaşlarından, ailesinden, çevresinden saklamak isteyeceği düşünceleri ve paylaşımları da olabileceğini kabul eden Zuckerberg, daha özgür bir Facebook deneyimi için anonim kullanıcılara izin verebileceklerinin ipuçlarını vermiş oldu.

Zuckerberg, diğer açıklamalarıyla da ilgi topladı. Gelecekte Facebook'un farklı işlevleri olan küçük uygulamalara bölünebileceğinin işaretini veren Zuckerberg, herkesin farklı bir işlem yapmak için Facebook'a yoğunlaştığını dolayısıyla tüm işlevleri bir küçük mavi uygulamanın içine sığdırmaya çalışmanın anlamsız olabileceğini düşündüğünü de ekledi.

Facebook'un ünlü Poke uygulamasının da aslında bir şaka olarak ortaya çıktığını ve uzun zamandır onunla ilgilenmediklerini de itiraf eden Zuckerbeg'in yorumu bundan sonra da Poke'ye çok dokunmayacaklarını düşündürdü.

Eşiyle ne zaman çocuk sahibi olacaklarına dair soruya da kısa bir cevap verdi: "Çocuklarıma zaman ayıracağıma emin olduğumda çocuk sahibi olmak istiyorum."

İnsanın 100 milyar dolarlık bir şirketi olsa da, çocuklarına ayıracak zamanı olamayabiliyor demek ki...

Okuyucu Yorumları