Apple, 9 Eylül'de dev bir sürpriz mi yapacak?

iPhone 6S tanıtımı için davetiye dağıtımı başladı. İlk sinyaller, büyük sürprize hazır olun diyor!

iPhone 6S'e dev hazırlık!

Yeni bir dedikoduya göre Apple, iPhone 6S için 9 Eylül'de umduğumuzdan daha büyük bir etkinlik planlıyor olabilir. Tarihin kesinleştiren, Apple'ın dağıtımına başladığı davetiyeler.

Yerel bir yayın olan Hoodline'ın "güvenilir bir kaynağa" dayandırdığı bilgiye göre Apple, San Francisco'daki Bill Graham Civic Auditorium'unda sürpriz yapabilir.

Apple'ın yeni iPhone'ları genellikle Salı günlerinde tanıttığı biliniyor, bu yüzden etkinliğin Çarşamba yapılacak olması şaşırtıcı.

Hoodline'ın yayınladığı dedikodulara göre Bill Graham Civic Auditorium'un etrafındaki yolların bazıları, 9 Eylül Çarşamba günü saat 16:00 ile 00:00 arasında kapatılacak. Bazı yolların ise daha erken, 8 Eylül'de saat 18:00'de kapatılacağı ileri sürülüyor.

Sokakların kapatılmasına dair bilgiler doğruysa Apple, dev bir etkinlik hazırlıyor demektir. Bill Graham Civic Auditorium, 7000'e kadar kişiyi taşıyabildiğinden, Apple büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapmayı düşünüyor olabilir. Cupertino'daki Flint Center'ın kapasitesi, yalnızca 2.400 kişiydi. Bu yüzden Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için çok daha büyük bir etkinlik planladığı anlaşılıyor. Etkinlikte iPhone 6S'in yanında, bir başka büyük bir tanıtımın yapılıp yapılmayacağı ise şimdilik merak konusu.

Okuyucu Yorumları