Apple, Bozuk iMac Pro'yu Tamir Etmeyi Reddetti

Ünlü YouTube kanalı, Apple'ın bozuk iMac Pro'yı onarmayı reddettiğini söylüyor. Peki, Apple bunu neden yaptı?

Apple, bozuk iMac Pro'yu reddetti

Apple'ın masaüstü bilgisayarları fazlasıyla güçlü, profesyonel düzeyde bir iş istasyonu ancak fazlasıyla da pahalı bir ürün. Elbette Apple fanları bunun aksini iddia edeceklerdir, fakat bunun gerçek olduğunu Apple'ın her ürün ve aksesuar çözümünde görebiliyoruz. Ancak Apple'ın tartışmasız her kesimden başarılı olduğu düşünülen tek bir konu var ki, o da teknik servis çözümleri. Amerikalı şirket, kullanıcı sadakatini bununla elinde tutuyor desek yeridir. Ancak görünüşe göre arada bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Tıpkı ünlü YouTube kanalı Linus Tech Tips'in yaşadığı gibi...

Popüler YouTube kanalı Linus Tech Tips, iMac Pro'su hakkında bir video yayınlamış ve bu video Apple tarafından pek hoş karşılanmayacak. Zira ünlü YouTuber, ekranı kırılan iMac Pro'suyla Apple'ın ilgilenmediğini iddia ediyor.

Olay, iMac Pro'sunun ekranı kırılan Linus Tech Tips'in Apple ile iletişime geçmesiyle başlıyor. Ancak Apple danışmanından gelen e-postada, yedek parçaların sınırlı olmasından dolayı cihazın tamir edilemeyeceği açıklanıyor. Bunun ardından haklı olarak şaşıran ve sinirlenen Linus Tech Tips, konuyla ilgili detaylı bir video çekmiş. Hemen yukarıda bu videoyu bulabilirsiniz.

Apple'dan bu konuyla ilgili henüz gelmiş bir resmi açıklama yok. Ancak yetkililer olayın daha fazla büyümemesi için konuyla ilgileneceklerini sanıyoruz. Elbette bunun ardından Linus Tech Tips nasıl bir video çeker, onu da bekleyip görmek lazım.

Okuyucu Yorumları