Apple'ın kurucusu yeni iPad'leri beğenmemiş

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak'ın yeni iPad'ler için söyledikleri, duyanları şaşırttı!

Wozniak'tan şaşırtan yorum!

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, bir toplantı sırasında 22 Ekim'de tanıtılan yeni iPad'ler hakkındaki görüşlerini açıkladı. Yeni iPad'lerin tanıtımı sırasında bir uçak yolculuğunda olduğunu ve Tim Cook'un konuşmasını tam olarak dinleyemediğini vurgulayan Wozniak, uçaktan indikten sonra yeni iPad'leri inceleme fırsatı bulduğunu ve kendi ihtiyaçları için yetersiz bulduğunu açıkladı.

Cihazın yüzde 50 ince olmasının artık ona bir şey ifade etmediğini, asıl önemli olanın depolama kapasitesi olduğunu, takip ettiği pek çok uygulama veya multimedya içeriği nedeniyle iPad'inde sürekli yer açmak zorunda kaldığını anlatan Wozniak, yeni bir tablet seçerken depolama kapasitesinin onun için daha önemli olduğunu belirtti.

Evinin bulunduğu bölgedeki telefon operatörünün geniş bant internet bağlantısının çok sorunlu olduğunu ve bu yüzden geniş bant internet bağlantısı kullanamadığını anlatan Wozniak, iPad'inde film seyretmek istediği zaman bunu internetten stream olarak yapamadığını ve filmi DVD'den iPad'e aktarmak zorunda olduğunu belirtirken, bu nedenle iPad'lerde depolama kapasitesinin ne kadar önemli olduğunu keşfettiğini ve karısına yeni iPad almayacaklarını söylediklerini anlatarak şaşkınlık yarattı.

Wozniak'ın geniş bant internet erişimine sahip olmaması çoğu kişiyi şaşırtıyor ancak dünyanın sayılı zenginlerinin şehirlerin dışındaki lüks malikanelerde, doğayla iç içe yaşadığını hatırlamak gerekiyor. Telefon operatörleri ise bu bölgelere yüksek maliyetli geniş bant internet kabloları çekme konusunda isteksiz oluyorlar. Demek ki, dünyanın en zengin insanlarından biri olmak, göründüğü kadar da rahat bir iş değilmiş...

Okuyucu Yorumları