Apple, McLaren'i kesinlikle satın almıyor...

McLaren'den gelen açıklama, Apple'ın firmayı satın alma görüşmelerini tamamen yalanladı...

Apple McLaren'i satın almıyor!

Geçtiğimiz gün Financial Times, Apple'ın McLaren'i satın almak için görüşmeler yaptığını söyleyerek üç farklı isimsiz kaynak göstermişti. Ancak McLaren ile görüşen Jalopnik.com, firmanın bu iddiaları tamamen yalanladığını söylemekte.

McLaren'in tek satırlık resmi açıklaması, McLaren'in Apple ile potansiyel bir yatırım hakkında herhangi bir görüşmede olmadığını belirtmekte. McLaren'den bir kaynak ile görüşen internet sitesi, bu iddiaların bir temeli olmadığını, herhangi bir tablonun veya satın almanın olmadığını öğrendiklerini söylemekte.

Ayrıca bu kaynak, McLaren'in, Mumtalakat gibi küçük yatırımcılarından birinin Apple tarafından satın alınmasının da Apple'ın firmayı alması için yeterli olmayacağını belirtmekte. Mumtalakat, sadece otomotiv grubunun yarısına sahip durumda ve değerli Applied Technologies Group veya Formula One takımında herhangi bir paya sahip değil.

Ancak FT'nin ilk hikayesinin arkasındaki gazetecilerden biri olan Tim Bradshaw, gazetenin ilk haberinin arkasında durduğunu belirtmekte...

Okuyucu Yorumları