Apple: Şimdiye kadar sadece 9 şikayet geldi

Apple, bükülen iPhone 6 Plus sorunuyla ilgili ilk kez, resmi bir açıklama yaptı! İçeride...

Apple'dan bükülme açıklaması!

Şu sıralar yeni iPhone 6'larında ve iOS 8'de çıkan sorunları gidermek için var gücüyle çalışan Apple'dan "bükülen iPhone 6 Plus" konusunda resmi bir açıklama geldi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bazı kullanıcılar, pantolonlarının ön ceplerinde taşıdıkları iPhone 6 Plus'ın normal kullanım altında bükülebildiği konusunda şikayetleri forumlara taşımışlardı. Apple ise yaptığı açıklamada bükülen iPhone'larla ilgili şimdiye kadar kendilerine sadece 9 rapor ulaştığını söyledi.

Re/code'a açıklama yapan Apple, iPhone 6 Plus'ın güçlü, anodize alüminyum gövdeye sahip olduğunu ve zorlu testlerden geçtiğini söyledi. Telefonun "güzel ve sağlam" olduğunu söyleyen Apple, onun "3 noktalı eğme, basınç noktası geçişi, oturma, kıvırma ve kullanıcı araştırmaları" gibi testlerden geçtiğine değindi. Firma, iPhone'un normal bir kullanımda bükülme olasılığının çok düşük olduğunu söylüyor.

Apple'ın başını ağrıtan bir başka sorun ise henüz yayınlanan ve çıkardığı sorunlar nedeniyle geri çekilen iOS 8.0.1 güncellemesi. Çıkan sorunları ortadan kaldıracak iOS 8.0.2'nin birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları