Apple, Taylor Swift'e kulak verdi!

Apple, müzik hizmetini eleştiren şarkıcı Taylor Swift'e kulak verdi ve "küçük" bir değişiklik yaptı!

Apple, Taylor Swift'i duydu!

Popüler şarkıcı Taylor Swift'in Apple'ın yeni müzik hizmeti Apple Music hakkında söylediklerinin ardından Apple, geri adım attı. Swift, Apple'ın 3 aylık deneme süresinde sanatçılara hiçbir ödemede bulunmayacak olmasını geçtiğimiz günlerde sert bir dille eleştirmişti.

Apple'ın internet yazılımı ve hizmetleri kıdemli başkan yardımcısı Eddy Cue, dün Twitter'da yaptığı açıklamada "ücretsiz deneme periyodunda bile sanatçılara ödemede bulunacaklarını" söyledi. Cue, bir başka tweet'inde Apple'ın Swift'in ve indie sanatçıların sesini duyduğunu, sanatçıların ödemelerini alacağını vurguladı.

Swift, Apple'ın tweet'lerine cevap olarak şu tweet'i paylaştı: "Rahatladım ve memnun oldum. Destekleyici nazik sözleriniz için teşekkürler. Bizi dinlediler."

30 Haziran'da kullanıma açılması planlanan Apple Music, kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme süresi verecek. Bu sürenin ardından üyelik için ayda 10 USD ödemede bulunmanız gerekecek. 6 kişiye kadar aileler, ayda 15 dolara aile üyeliğine sahip olabilecekler. Spotify'nin aksine, Apple'ın müzik hizmetinin reklamlı, ücretsiz bir sürümü olmayacak.

Okuyucu Yorumları