Apple ve Swatch işbirliği yalan oldu!

Apple beklenen akıllı saati hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı ama yalanlanması çok uzun sürmedi

İddiaya jet yalanlama!

Apple inatla, akıllı saat üretmek üzere çalıştığına dair en ufak bir açıklama yapmazken artık piyasada herkes Apple'ın akıllı saatini piyasaya sürmeye yakın olduğuna hem fikir. Apple'ın akıllı saat üreteceğini söylememesi kadar, söylentileri inkar etmemesi de manidar.

Aynı Apple'ın, ürünlerinde daima üst seviye görselliğe ve yüksek kaliteli materyal kullanma heveslisi olduğunu de biliyoruz ve şimdi Apple'ın iWatch'lar için Swatch ile görüşüyor olduğu dedikoduları ortada dolaşmaya başladı.

Söylentiye göre Apple, farklı model ve görünümlerde iWatch'lar üretmek için Swatch ile görüşmeye başlamış. Bu taktik, akıllı saatleri çok soğuk ve itici bulan kesimin, kendine uygun tarz ve renkte bir iWatch satın almaya sıcak bakmasını da sağalaycağı için Apple için akıllıca bir pazarlama yöntemi olabilir; ya da olabilirdi... Zira Swatch tarafından gelen açıklamada, Apple ile böyle bir iş birliği yapmalarının söz konusu olmadığının altı, kalın çizgilerle çizildi. Böylece bu iddia, en kısa yaşayan iWatch iddiası olarak tarihe gömülmüş oldu...

Okuyucu Yorumları